Liefs uit Zandvoort is inmiddels een begrip in Zandvoort en de regio. Het is uitgegroeid tot een mediaplatform met een groot bereik in Zandvoort, Aerdenhout, Bloemendaal, Heemstede, Haarlem en Amsterdam. Mensen die in Zandvoort wonen of vaker naar Zandvoort komen.

GROOT BEREIK IN DE REGIO

Via verschillende kanalen (website, social media, nieuwsbrief) bereikt Liefs uit Zandvoort maandelijks zo'n 85.000 mensen. Instagram is daarvan het belangrijkste kanaal, met 12.000 volgers. BEREIK

  • Website: maandelijks 25.000 bezoekers.
  • Nieuwsbrief1.500 abonnees. Wordt maandelijks verstuurd. 
  • Instagram12.000 volgers. Hoge betrokkenheid. Posts krijgen gemiddeld zo'n 300 likes, met uitschieters naar 1.100 likes en 40.000 betrokken accounts.
  • Facebook1.600 volgers.
  • Kaartjes Liefs uit Zandvoort: deze liggen bij hotels & guesthouses in Zandvoort.

WIE?Liefs uit Zandvoort bereikt vrouwen en mannen tussen de 25-55 jaar uit de regio. Zij hebben interesse in nieuwe hotspots, maar ook in natuur, cultuur en duurzaamheid. Volgers van Liefs uit Zandvoort zijn bijvoorbeeld mensen die in Zandvoort wonen of er net zijn komen wonen, of mensen uit de regio die regelmatig in Zandvoort te vinden zijn. Liefs uit Zandvoort heeft echt fans!

  • 80% vrouw en 20% man
  • In de leeftijd van 25-55 jaar
  • Afkomstig uit: Zandvoort (15%) 
  • De regio: o.a. Haarlem (20%), Amsterdam (10%), Heemstede (5%)
  • Het buitenland: Duitsland (15%)

Via Liefs uit Zandvoort kun je dus heel gericht je doelgroep bereiken, van locals tot toeristen.

KOSTEN VOOR ADVERTEREN

Wil je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij mensen in Zandvoort en omgeving? We kijken graag samen met jou hoe we dat het beste kunnen aanpakken, zodat we een campagne op maat kunnen maken. Het werkt vaak het beste als jouw bedrijf of product wat vaker voorbij komt. Daarom adviseren wij meestal om te kiezen voor een Seizoens-campagne. Daarnaast schrijven we ook voor Haarlem City Blog.

Inhoud wordt vooraf altijd afgestemd. Voorwaarde is dat de content past bij de doelgroep van Liefs uit Zandvoort. We zullen de content zo maken (tekst en beeld) dat het de doelgroep het meeste aanspreekt. Na plaatsing worden de bereikcijfers gedeeld.

HULP BIJ SOCIAL MEDIA

Wil je zichtbaarder worden op Social Media, maar weet je niet waar te beginnen? Wij verzorgen regelmatig Social Media Workshops voor (Zandvoortse) ondernemers. Deze kunnen wij ook individueel verzorgen of samen met je team. Ook kunnen wij je helpen met fotografie voor Social Media, het bouwen van je website of videoproducties. 

TEAM LIEFS UIT ZANDVOORT

Ik ben Liefs uit Zandvoort gestart vanuit mijn ervaring als Marketing & Event Manager in het bedrijfsleven. Daarnaast heb ik inmiddels een Team van locals om mij heen verzameld die (Zandvoortse) ondernemers helpen met o.a. grafisch ontwerp, website design, fotografie en videoproductie. Lees hier meer over mij en over Team Liefs uit Zandvoort.

NEEM CONTACT OP

Kunnen wij je helpen met het promoten van jouw bedrijf, product, dienst of event? Wil je op een andere manier samenwerken? Neem dan contact met ons op via [email protected].

magnifier