KAARTEN LIEFS UIT ZANDVOORT

Veel hotels en guesthouses in en om Zandvoort geven ansichtkaarten van Liefs uit Zandvoort bij check-in aan hun gasten of leggen ze voor hen klaar in de kamer. Zo wijzen ze hun gasten op de leuke adresjes & hotspots in Zandvoort. De kaartjes van Liefs uit Zandvoort liggen o.a. bij Boulevard5, Qurios Zandvoort en Amsterdam Beach Hotel. Maar ook bij de vele mooie guesthouses, strandtenten en  winkels in Zandvoort. Wil je ook kaartjes neerleggen? Dit zijn de mogelijkheden.

Als je een klein aantal kaartjes wilt voor je guesthouse of hotel (tot 15 stuks), dan kom ik dit graag kosteloos bij je langsbrengen. Wil je meer kaarten of wil je kaarten op maat met jouw logo er op? Dan vraag ik daar een kleine vergoeding voor van € 0,10 per kaart. 

  • 15 kaarten: GRATIS. Dit kun je meerdere keren per seizoen aanvragen.
  • 100 kaarten: € 10,- + BTW. 
  • 1.000 kaarten: € 100,- + BTW. Deze kaarten kunnen eventueel worden gepersonaliseerd met het logo van jouw hotel of guesthouse erop. 

Kaartjes bestellen? Stuur een mail naar [email protected].

WAT KUN JE NOG MEER DOEN?

Vermeld een link naar www.zandvoorttoday.nl op jouw website of e-mail die je vooraf aan jouw gasten stuurt zodat zij zich alvast voor kunnen bereiden voor vertrek.

BLOG: DE MOOISTE PLEKKEN OM TE OVERNACHTEN

Als je een mooi hotel of guesthouse hebt vermeld ik je graag op een van de blogs over Overnachten in Zandvoort. Neem hiervoor contact met mij op via [email protected]. LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier