De Haven van Zandvoort

Stijlvol meubilair en gezellige zitjes

03/03/2024

DE HAVEN VAN ZANDVOORT De Haven van Zandvoort is vernieuwd! De nieuwe eigenaren zijn hard bezig met het upgraden van dit jaarrond strandpaviljoen. Het interieur is aangepakt met stijlvol meubilair en gezellige zitjes. Er is een nieuwe menukaart met heerlijke gerechten voor ontbijt, lunch en diner. En er zijn mooie plannen voor de wintermaanden: van leuke kraampjes op het terras tot diners met livemuziek.

UPGRADE

DeHavenvanZandvoort 1920w

Er is al veel veranderd bij strandpaviljoen De Haven van Zandvoort sinds de nieuwe eigenaren het overnamen. Het interieur is aangepakt en alles heeft een chiquere uitstraling gekregen. In de wintermaanden zit je bijvoorbeeld heerlijk op dit bankje bij de haard. Lekker opwarmen na je strandwandeling.

DeHavenvanZandvoort1 1920w

Ook zijn er verschillende hoekjes gecreëerd en staan er overal planten. De tafels zijn mooi gedekt voor een heerlijk diner aan zee. Ook zal het terras een upgrade krijgen, in het voorjaar van 2023.

HEERLIJKE NIEUWE MENUKAART

HavenvanZandvoortmenukaart 1920w

Ook is de menukaart aangepakt. Bij De Haven Zandvoort ben je welkom voor ontbijt, lunch en diner en uiteraard voor een koffietje of drankje. Als ontbijt staat er bijvoorbeeld een Healthy Bowl of Overnight Oats op de kaart, maar ook een uitgebreid Royal Breakfast. Voor lunch een broodje Pulled Chicken, Pompoen Hummus of een klassieke Uitsmijter of een soepje.

HavenvanZandvoortdiner 1920w

Voor diner kun je gaan voor een burger (ook veggie) of gaan voor Kreeft, Heilbot, Gamba's, Eend, Entrecote of Portobello (vega). Je kunt er ook gezellig borrelen met uiteraard bitterballen, maar ook Risotini, worst van Brandt & Levie of Geay Oesters. En bij de koffie hebben ze nog steeds heerlijke taartjes van Holtkamp. Je kunt er echt heerlijk eten!

WINTERMAANDEN

DeHavenZandvoortTerras 1920w

De Haven van Zandvoort is een jaarrondpaviljoen en dat betekent dat zij het hele jaar open zijn. Vanaf half november zullen er op het terras sfeervolle winterchaletjes komen te staan waar je terecht kunt voor een warme choco, gluhwein of een soepje. Een gezellige plek om op te warmen na je strandwandeling. Rond de Kerstdagen wordt het extra gezellig aangekleed met kerstboompjes en zijn er plannen voor een kerstmarktje.

SPECIALE EVENTS

DeHavenvanZandvoortcocktail 1920w

Tijdens de wintermaanden worden er ook speciale avonden met livemuziek georganiseerd, die leuk zijn voor toeristen, maar ook voor Zandvoort locals. Zo staat er een o.a. een avond met Yves Berendsen in de planning. Houd hun Socials in de gaten voor meer informatie.

BORRELS, FEESTJES & EVENTS

HavenvanZandvoortevents 1920w

De Haven van Zandvoort is ook een fijne locatie voor verjaardagen, borrels en feestjes. Je kunt een deel van de locatie afhuren en er kunnen fijne hoekjes gecreëerd worden waar je met een groep terecht kunt. Ook is het een perfecte locatie voor zakelijke events.

PLASTICVRIJ TERRAS

De Haven van Zandvoort is ook aangesloten bij Plasticvrij Terras Zandvoort. Dat betekent dat zij geen verwaaibaar plastic hebben op het terras. Als ondernemers op het strand willen zij voorkomen dat hun eigen afval op het strand terechtkomt. Daarom vind je bij hen o.a. melk uit een kannetje (i.p.v. een melkcupje), worden sausjes zoals ketchup en mosterd zelf gemaakt (i.p.v. uit een plastic zakje) en worden de drankjes altijd geschonken in glas of plastic hardcups (voor op het strand).

CENTRAAL GELEGEN

HavenvanZandvoortinterieur 1920w

De Haven van Zandvoort ligt dichtbij het centrum van Zandvoort. Vanuit de Kerkstraat steek je het Badhuisplein over naar het strand en komt direct bij het strandpaviljoen uit.

DE HAVEN VAN ZANDVOORT

Strandafgang Paulus Loot 9 – Zandvoort

www.dehavenvanzandvoort.nl

@dehavenvanzandvoort

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

 Oktober 2022   Deze blog is gemaakt in samenwerking met De Haven van Zandvoort. Fotografie: Fotostudio Zandvoort.  

magnifier