De leukste strandtenten met kids in Zandvoort

Hieronder een paar leuke

17/03/2024

De meeste strandtenten zijn geschikt om met kinderen naar toe te gaan, er is natuurlijk altijd zand en water in de buurt om mee te spelen. Maar er zijn er een paar in Zandvoort die net een beetje extra bieden. Hieronder een paar die ik zelf leuk vind.

 TENT 6

Tent6StrandtentenZandvoort2 960w

Tent 6 is een heerlijke strandtent om kids naar toe te gaan. Jij zit lekker in een van de loungebanken op het terras, je kids spelen direct voor je neus in het zand. Er is een glijbaan, een wip en een grote bak met speelgoed. Binnen is er een knus vintage speelhoekje en een hele stapel spelletjes voor grotere kinderen. Lekker ganzenborden bij de houtkachel als het slechter weer is. Op de kaart staan ook heerlijke gezonde gerechtjes voor kinderen.

TENT 6

Boulevard Paulus Loot | Strandafgang 6 

Zandvoort aan Zee

BODHI BEACH

BodhiBeachStrandtentZandvoort3kopie 960w

Bodhi Beach staat sinds de zomer van 2019 op het Zuidstrand en heeft het oude - fijne - plekje van Ajuma ingenomen. Je kunt hier alleen lopend komen, dat is met kleine kinderen misschien iets lastiger, maar als je er eenmaal bent, ben je dat snel vergeten. Het is een fijne, rustige plek, waar kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Buiten kun je lekker relaxen in de hangmatten. Er staan twee trampolines en heel veel spelletjes en puzzels binnen. Op de kaart lekkere gerechtjes voor kids en ijsjes natuurlijk! LEES HIER MEER OVER BODHI BEACH.

BODHI BEACH

Zuidstrand 2

TIJN AKERSLOOT, VOOGES EN THE SPOTKidsTijnVoogesStrandtentenZandvoort 960wTijn Akersloot, Vooges en The Spot zijn ook leuke plekken om naar toe te gaan met kinderen. Hier kun je beachvolleyballen, leuk voor grotere kinderen. Tijn Akersloot heeft een paar goaltjes en The Spot een slackline (koord om te balanceren). Kinderen kunnen bij The Spot en Tijn Akersloot ook surfen. LEES HIER MEER OVER SURFLES & SURFCAMPS VOOR KIDS. Ik vind het altijd fijn om bij Vooges helemaal vooraan op het terras te zitten, met de voetjes in het zand onder een rieten parasol. Je kids kunnen dan lekker in de schaduw met zand spelen. 

Al deze strandtenten hebben ook lekkere dingen voor kids op de kaart staan. Bij Tijn is pizza favoriet. The Spot heeft een menu voor Happy Kids die kunnen kiezen uiteen Monkey Sandwich (pindakaas & banaan), een burgertje of een pannenkoek. Bij Vooges wordt het altijd de Flammkuchen met tomaat, creme fraiche en mozzarella. Maar ook de pasta van De Pastafabriek of de burger met friet van De Friethoes vinden kids erg lekker.

TIJN AKERSLOOT

Boulevard Paulus Loot

Zandvoort aan Zee

VOOGES STRAND

Strandafgang Boulevard Paulus Loot 1A

Zandvoort aan Zee

THE SPOT

Strandafgang Barnaart 23A

Zandvoort aan Zee

YELLOW SUBMARINE BIJ PARNASSIA AAN ZEEParnassiaSpeeltuinKidsZandvoortBloemendaal 960wEind 2018 is strandpaviljoen Parnassia aan Zee compleet vernieuwd. Wat ontbrak was nog een speeltuin op het terras, maar sinds september 2019 is deze er ook. Een hele bijzondere: een houten Yellow Submarine!! Toen wij er waren was deze nog in aanbouw, maar het zag er al veelbelovend uit. De speeltuin maakt het mooie nieuwe terras helemaal af, en is toch wel handig als je met je kinderen op het terras zit. Ook met minder weer zit je met kinderen trouwens goed bij Parnassia aan Zee, want binnen staat een hele coole gele Jeep waar kids ook even in mogen klimmen! LEES HIER MEER OVER PARNASSIA AAN ZEE

PARNASSIA AAN ZEE

Parnassiaweg 1 - Overveen (Bloemendaal aan Zee)

Groot parkeerterrein/Betaald parkeren

BEACH CLUB 10

Kids2BBeach2BClub2BTien2BDix2BPlage2BZandvoort 960w

Bij Beach Club 10 is er een leuk klein speeltuintje met een schommel, een klimrek, een huisje. Je kunt hier lekker zitten op de houten banken, terwijl je kids zich prima vermaken. 

BEACH CLUB 10

Strandafgang De Favauge 10

Zandvoort aan Zee

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier