Mooiste Guesthouses

Stijlvolle mini-hotelletjes waar je niet meer weg wilt

03/03/2024

DE 12 MOOISTE AIRBNB IN ZANDVOORT Het leuke van Zandvoort is dat je op heel veel plekken kunt overnachten bij locals. Veel Zandvoorters verhuren een tuinhuisje of garage - die ze hebben omgebouwd tot een mooie Airbnb. Deze plekken worden steeds mooier! Stijlvolle mini-hotelletjes waar je niet meer weg wilt!

BEACHHOUSE ZANDVOORT Beachhouse Zandvoort 1 1920w

In een modern beachhouse direct op de boulevard achter Tijn Akersloot vind je twee mooie guesthouses van Beachhouse Zandvoort. Je hoeft de straat maar over te steken en je zit meteen op een van de mooiste stukken strand van Zandvoort en bij de leukste strandtenten. Binnen is het stijlvol en beachy ingericht. Op het terras staan heerlijke strandstoelen, van waaruit je kunt genieten van de zonsondergang.

Boeken: via Airbnb

Instagram: @beachhousezandvoort

PAULUS LOOT ZANDVOORT GuesthousePaulusLootZandvoort 1920w

Een van de mooiste guesthouses van Zandvoort vind je op Boulevard Paulus Loot direct aan zee: guesthouse Paulus Loot Zandvoort. Vanuit dit moderne en stijlvolle guesthouse zit je binnen 1 minuut op het mooie Zuidstrand en bij de leuke strandtenten zoals Hippie Fish en Ubuntu. En je hebt ook nog eens een schitterend uitzicht over de Amsterdamse Waterleidingduinen. Je kunt de hertjes vanuit je bed zo zien staan.

Boeken: via Booking.com

BUTTERFLY BEACH CABANA DolceVitaSolutionsZandvoort4 1920w

Hoe fijn is dit, een eigen zwembad bij je guesthouse! Bij de Butterfly Beach Cabana heb je een heerlijk huisje tot je beschikking, maar ook nog eens een fijne tuin en een zwembad. Het huisje ligt in het centrum van Zandvoort op loopafstand van het strand en de duinen.

Boeken: via Airbnb

SUITE SUITE SLAPEN AAN ZEE SuiteSuiteSlapenaanZeeZandvoort1 1920w

Een ander pareltje in Zandvoort is Suite-Suite Slapen aan Zee. Dit is slapen op niveau, een mini-hotel helemaal voor jou alleen. Met een heerlijk bed, een heerlijke lounge hoek, mooie luxe badkamer en een keukentje. Je zit hier op 5 minuten van het centrum, de duinen en het strand. Maar ja, eigenlijk wil je hier gewoon lekker blijven... BEKIJK HIER MEER VAN SUITE-SUITE SLAPEN AAN ZEE.

Boeken: via Airbnb

Instagram: @suite_suitezandvoort

BEACHLOFT ZANDVOORT Schermafbeelding2022 05 06om12.34.08 1920w

Beachloft Zandvoort is een heerlijk ruim appartement waar je je gelijk thuis voelt. Door de mooie grote ramen over de hele lengte van het appartement schijnt de zon heerlijk naar binnen. Er is een aparte slaapkamer voor twee personen en op de vide zijn nog twee bedden. Ook is er bij de keuken een eethoek met plek voor 4 personen. Heerlijk ruimte om te verblijven, ook voor langere tijd.

Boeken: via Airbnb

Instagram: @beachloft.zandvoort

HOMEFORANIGHT HomeforanightGuesthouseZandvoort 1920w

Bij een mooie authentieke villa in de Brederodestraat staat een los klein huisje dat nu guesthouse Homeforanight is. Bijzonder en stijlvol ingericht, met beneden een gezellige woonkamer met haard (dus ook fijn voor de wintermaanden), een eethoekje, keukentje. Boven vind je de slaapkamer. Vanaf hier loop je zo naar het fijne Zuidstrand.

Boeken: www.homeforanight.nl

Instagram: @homeforanight

LITTLE LEMON HOUSE Schermafbeelding2022 05 06om17.38.59 1920w

Little Lemon House is een heerlijk beachhouse in een van de oudste huizen van Zandvoort (1850) en op slechts 15 seconden (!) van het strand. Super dichtbij dus. Ook een leuke plek om met kids naar toe te gaan, want er zijn vier slaapplekken. Er zit ook een kleine tuin bij met buitendouche. Voor de kids kun je de bolderkar gebruiken.

Boeken via: littlelemonhouse.nl

VISSERSHUIS HET POTHUIS VissershuisPothuisGuesthouseZandvoort 1920w

Midden in het oude centrum van Zandvoort, in een paar oude vissershuisjes vind je het guesthouse het Pothuis. Een oase van rust midden in het dorp. Je hebt hier niet alleen een ruime woonruimte, maar ook een fijne keuken, twee slaapkamers, een tuin en een prive-parkeerplaats. In het guesthouse zelf zie je de authentieke details nog terug, zoals een mooie tegelvloer, houtenbalken en glas-in-lood.

Online boeken

Instagram: @pothuis

TINY PARADISE TinyParadiseGuesthouseZandvoort 1920w

 Verstopt op de Paradijsweg zit Tiny Paradise, echt een klein paradijsje. Het gastenverblijf is klein, maar het heeft wel een terras met buitendouche en een veranda. Het guesthouse is stijlvol ingericht, met mooie vintage spullen, surf & skateboards en palmbomen. De spullen die je ziet kun je ook meteen kopen. En de skateboards mag je gewoon gebruiken!

Boeken via: www.tinyparadise.nl

Instagram: @tinyparadisezandvoort

ELSK COTTAGE ElskCottageGuesthouseZandvoort 1920w

Elsk Cottage is een heerlijke fijne en mooi ingerichte beachy plek in het Groene Hart van Zandvoort, net buiten het centrum. Het mooie interieur zorgt er gelijk voor dat je helemaal het strandgevoel krijgt. Je ziet dat eigenaresse Elske, die zelf naast haast guesthouse woont, over alle details heeft nagedacht.

Boeken via: Booking.com

Instagram: @elsk._cottage

ZOMERHUIS UIT 1896 Schermafbeelding2022 05 06om17.04.46 1920w

In dit mooie oude huisje uit 1896 vind je een heerlijk en mooi ingericht guesthouse, modern en hip ingericht met een knipoog naar het verleden. Naast de woning mag je ook van de tuin gebruik maken. Het huis staat in een mooi en rustig deel van Zandvoort in een authentiek straatje. Winkels, duinen en strand vind je op steenworp afstand.

Boeken: via Airbnb

LITTLE BEACH HOUSE ZANDVOORT LittleBeachHouseZandvoort 1920w

Little Beach House vind je in het Groene Hart van Zandvoort. Een fijne ruimte waar je lekker kunt relaxen, maar ook buiten kunt zitten op je eigen terras. Je loopt vanaf hier zo naar het strand, het centrum of het station.

Boeken: via Booking.com

Instagram: @littlebeachhousezandvoort

KAARTEN LIEFS UIT ZANDVOORT

Bovenstaande guesthouses verwijzen hun gasten door naar Liefs uit Zandvoort voor de leukste tips tijdens hun verblijf in Zandvoort. Wil je ook kaarten van Liefs uit Zandvoort neerleggen voor je gasten? Of de Zandvoort Local Guide?

Deze zijn te bestellen in de webshop. JOUW GUESTHOUSE IN DIT LIJSTJE? Heb je zelf een mooi guesthouse in Zandvoort dat hier zeker bij moet komen te staan?

Stuur dan een mail naar [email protected].

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier