E-Book: Zandvoort beach guide - zomer 2023

Zonder advertenties

03/03/2024

Alle Liefs uit Zandvoort-tips verzameld in een E-book: Zandvoort Beach Guide50 pagina’s vol met leuke & inspirerende plekken in Zandvoort en omgeving. Met o.a. de leukste strandtenten van Bloemendaal aan Zee tot Langevelderslag, surfscholen, koffietentjes, restaurantjes, beachyoga & massages, de mooiste straatjes en natuur, wildpluk-, kids- & hondtips, F1 en schoon strand. Het E-book is nu met nazomerkorting van € 8,95 voor € 4,95 te bestellen in de webshop en DIRECT TE DOWNLOADEN. Ook in het Engels en Duits. Zonder advertenties.

E-BOOK NEDERLANDS E-BOOK ENGLISH E-BOOK DEUTSCH 

CoverGuideNL 1920w

INFORMEER JE GASTEN

Heb je een hotel of guesthouse in Zandvoort? En vind je het leuk om je gasten te wijzen op de Zandvoort Beach Guide zodat ze alle leuke & mooie plekjes in Zandvoort weten te vinden? Stuur ze dan de link van onze webshop zodat ze het E-book in het Engels of Duits kunnen bestellen. 

Pagina sguide 1920w

WAAROM BETALEN VOOR HET E-BOOK

In de Zandvoort Beach Guide staan geen advertenties, ondernemers betalen er niet voor om erin te komen staan. Het zijn echt onze eigen favorieten. Liefs uit Zandvoort ontvangt geen subsidies of andere fondsen. Liefs uit Zandvoort zet Zandvoort wel graag op een andere manier op de kaart, laat zien hoe leuk Zandvoort is en dat het steeds leuker wordt. Om dit te kunnen blijven doen, vragen we een kleine vergoeding, zodat we de kosten dekken die we hiervoor gemaakt hebben. Door de Guide te kopen ondersteun je dus dit lokale initiatief en de vele Zandvoortse ondernemers die in de Guide vermeld worden.

Schermafbeelding2023 06 02om17.23.06 1920w

COPYRIGHT

Niets uit deze uitgave worden gekopieerd, vermenigvuldigd of verspreid zonder onze toestemming.

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

 

magnifier