ENJOY SEAVIEW APARTMENTS Enjoy Seaview apartments

Met schitterende zonsondergangen

03/03/2024

APPARTEMENTEN MET ZEEZICHT BIJ ENJOY SEAVIEW APARTMENTS Als je in Zandvoort overnacht dan is het natuurlijk het fijnste als je ook zeezicht hebt. Dat uitzicht over het enorme uitgestrekte strand waar altijd wat te beleven is. Het geeft echt een extra dimensie aan je verblijf. Bij EnJoy Seaview Apartments vind je 13 mooie en volledig ingerichte appartementen met zeezicht die ook nog eens centraal in het dorp liggen.

ELKE DAG ANDERS

Enjoy2BSeaview2BApartments2BZandvoort2Bex2B2 960w

Uitzicht op zee, het strand en de boulevard verveelt echt nooit. De zee en de lucht is elke dag en elk seizoen weer anders. Andere kleuren, ander weertype, en altijd wel andere activiteiten. Er is altijd wat te zien. Surfers die met een board onder hun arm goede golven gaan pakken, gezinnen die bepakt en bezakt richting het strand lopen. De strandpachters die ’s ochtends hun bedjes neerzetten, zich klaarmaken voor een mooie stranddag. Maar ook in wintermaanden is het mooi. Een ruwe zee met hoge golven, de wandelaars en de paarden op het strand. En niet te vergeten de schitterende zonsondergangen.

VERREKIJKER MEE

Enjoy2BSeaview2BApartments2BZandvoort2Bex2B1 960w Via EnJoy Seaview Apartments kun je in Zandvoort mooie appartementen met zeezicht boeken. Je vindt de appartementen in verschillende appartementencomplexen in Zandvoort in de buurt van het Badhuisplein. Een van de appartementen bevindt zich zelfs op de 12e etage waardoor je enorm ver kunt kijken. Op heldere dagen zie je Huis ter Duin in Noordwijk liggen, maar ook Den Haag en soms zelfs Rotterdam. Dit weidse uitzicht verruimt letterlijk en figuurlijk je blik. Verrekijker mee dus!

APPARTEMENTEN MET EIGEN STIJL Enjoy2BSeaview2BAppartements2BZandvoort2B5 1920w 960w De appartementen die worden aangeboden zijn allemaal van particulieren. Daardoor zijn ze allemaal anders ingericht en hebben ze allemaal een eigen stijl, vaak wel met een beachy interieur. De appartementen beschikken allemaal over een ruime keuken, waar je lekker zelf - met uitzicht op zee - kunt koken of een take-away maaltijd kunt opwarmen.

STRAND VOOR DE DEUR

Enjoy2BSeaview2BApartments2BZandvoort2Bex2B3 960w De meeste appartementen hebben ook een balkon op het zuid/westen, waar je heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Het fijne is ook dat je de deur uitloopt en direct op het strand zit. Je zit zo bij alle leuke strandtenten van Zandvoort. Hier kun je heerlijk ontbijten, koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren. Ook de surfscholen, waar je een board kunt huren of een les kunt nemen, zitten om de hoek.

EROP UIT

Enjoy2BSeaview2BAppartements2BZandvoort2B4 960w

Wil je toch even iets anders dan het strand? Je loopt vanuit je appartement ook zo het centrum van Zandvoort in, waar je leuke winkeltjes, koffietentjes en meerdere supermarkten vindt. Ook loop je zo naar het station om de trein te pakken naar Haarlem of Amsterdam. Naar het circuit loop je in zo'n 25 minuten.

Naast de appartementen aan zee kun je bij EnJoy Seaview Apartments ook twee mooie appartementen huren in De Schelp, zoals Apartment @54 en Dutch Line De Schelp. Vanaf hier loop je in zo'n 15 minuten naar het strand.

MEER INFORMATIE & DIRECT BOEKEN

 Boek de appartementen direct via de website van EnJoy Seaview Apartments of stuur een mail:

  Volg EnJoy Seaview Apartments op Instagram @enjoyseaview_zandvoort voor de laatste aanbiedingen.     Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met EnJoy Seaview Apartments.    LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier