Fietsverhuur Zandvoort

De beste manier om de omgeving te ontdekken

03/03/2024

Fietsverhuur Zandvoort & Bloemendaal aan Zee Verblijf je in Zandvoort of Bloemendaal aan Zee? Dan is de fiets de beste manier om de omgeving te ontdekken. Behind the Beach Bike Rentals heeft twee locaties, een in het centrum van Zandvoort en een op Camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee. Hier kun je allerlei soorten fietsen huren, van standaard tot elektrisch, bakfiets, kinderfietsen en e-Scooters. Voor 1 of meerdere dagen.   English: Bikerentals Zandvoort Deutsch: Fahrradverleih Zandvoort 

RESERVEER FIETS 

ZANDVOORT & OMGEVING ONTDEKKEN Boulevard fiets 1920w

Zandvoort is echt een dorp om te fietsen. Alles is dichtbij, de auto kun je gewoon laten staan. Ook is de fiets perfect om de omgeving te ontdekken. Je kunt heerlijk langs zee fietsen over de boulevards of zelfs over het strand met een speciale fiets. Of je fietst door de duinen naar Strandreservaat Noordvoort, Langevelderslag of Noordwijk, of door Nationaal Park Zuid-Kennemerland richting IJmuiden.

Nationaal Park 1920w

 Onderweg kun je herten, vossen, wisenten, Schotse hooglanders en Konikpaarden tegenkomen, ook wel de Big Five van Zandvoort gen genoemd. Over de Zeeweg, het Visserspad of de oude Trambaan fiets je zo naar Haarlem.

VOORAF RESERVEREN Fiets huren Behind e22898ad 1920w

Omdat veel bezoekers aan Zandvoort en Bloemendaal aan Zee een fiets huren tijdens hun verblijf, is het aan te raden om de fietsen van tevoren te reserveren. Bij Behind the Beach worden fietsen soms zelfs al maanden van te voren gereserveerd! Natuurlijk kun je ook altijd even binnenlopen, er zijn vaak genoeg fietsen, maar speciale modellen zijn altijd gewild en kun je beter op tijd vastleggen.

SPECIALS

Je kunt bij Behind the Beach ook allerlei ‘specials’ boeken, zoals bijvoorbeeld een picknickfiets met compleet verzorgde picknick. Ook een fietstour met allerlei challenges & puzzels onderweg. Of een Culinaire Route, High Beer of High Wine. Ze kunnen je ook adviseren over mooie routes door de omgeving.

MEER INFORMATIE & RESERVEREN

BEHIND THE BEACH - ZANDVOORT

Haltestraat 51 - Zandvoort

 

BEHIND THE BEACH - BLOEMENDAAL AAN ZEE

Camping De Lakens

Zeeweg 60 - Bloemendaal aan Zee

(Ook als je niet op Camping De Lakens verblijft kun je hier een fiets huren).

 

Beide vestigingen zijn tijdens het seizoen elke dag open van 10-18 uur.

 

Meer info & reserveren: www.behindthebeach.nl.

RESERVEER FIETS 

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL Juni 2023  

magnifier