Gestrand

Parkeren is er gratis

03/03/2024

RESTAURANT GESTRAND HELE WINTER OPEN

Deze winter blijft Restaurant Gestrand op Camping De Lakens weer in de weekenden open met 'De Warme Winterweekenden'. Zo'n fijne plek in de duinen om met familie, vrienden en kids naar toe te gaan, ook in de winter. De open haard brandt en kinderen kunnen lekker spelen in de speeltuin (er is ook een binnen-speeltuin). Het restaurant is van begin november tot eind februari elk weekend open van 10.00-17.00 uur voor koffie, lunch of borrel. Vanaf het restaurant wandel je zo het duin over naar het strand of richting het Vogelmeer in de Kennemerduinen. Parkeren is er gratis.

  CAMPING DE LAKENS EvyRosa kennemerduin herfst 03538 1920w

Restaurant Gestrand ligt sinds een paar jaar op Camping de Lakens, midden in de duinen en vlakbij zee. Deze heerlijke plek is in de zomermaanden best druk. Met campinggasten, maar ook mensen uit de regio die Gestrand weten te vinden. In de wintermaanden is de camping gesloten, maar blijft Gestrand dus in de weekenden wel open.

EvyRosa kennemerduin herfst 03494 1920w

Het is een leuke plek om af te spreken met andere gezinnen of met familie. Je kunt hier heerlijk lunchen en borrelen en de kids kunnen lekker spelen in de speeltuin. Vanaf het restaurant loop je ook makkelijk even naar zee of de duinen in. Een perfecte stop dus tijdens een winterse wandeling.

DE SPEELTUIN (ook binnen!)

De fantastische natuurspeeltuin is leuk voor kinderen van alle leeftijden en ligt zo mooi in de duinen. De allerkleinsten kunnen lekker met water en zand aan de slag, wat grotere kinderen klimmen op het piratenschip en de nog grotere kinderen kunnen van de metershoge glijbaan of de kabelbaan. Het is vrij besloten, dus kinderen blijven gewoon netjes in de speeltuin en je hebt ook vanuit het restaurant goed zicht op ze.

DSC09315 0bf1a829 1920w

Het leuke is dat er onder het restaurant ook een binnenspeeltuin is die bij wat minder weer open is. Ook hier kunnen kids lekker klimmen en klauteren. En ze kunnen binnendoor weer het restaurant inlopen.

DE HELE WINTER OPEN rosameininger kennemerduin 5339 1920w

Het fijne nieuws is dat Gestrand nu dus ook de hele winter – van begin november tot begin maart - openblijft! Want met een winterzonnetje zit je hier op het terras ook heerlijk. Of je neemt een kleedje mee naar de speeltuin. Bij minder weer zit je heerlijk bij de haard, gezellig opwarmen met een warme choco of een gluhwein.

KOFFIE, LUNCH & BORREL EvyRosa kennemerduin herfst 03468 1920w

Gestrand is een leuke plek om gezellig te borrelen met vrienden en familie, zeker als er ook kids mee gaan. Op de kaart vind je lekkere broodjes, uitsmijters, salade & soep, tosti's en heerlijke borrelhapjes, zoals breekbrood met dips, loaded Mexiacan Nachos of de Gestrand plank voor 2 personen. Voor de kids is er een Zeppie Meal met een kindermenuutje en een leuke verrassing, poffertjes of een lekkere boterham.

rosameininger kennemerduin 5349 f65f2c0f 983c5580 1920w KIJKZONDAGEN

Op 7 januari, 4 februari en 3 maart 2024 vinden er speciale Kijkzondagen plaats op Camping De Lakens. Je kunt dan komen kijken op de camping en alvast een mooi plekje reserveren voor je vakantie. Tijdens deze dagen is Restaurant Gestrand ook gewoon open en worden er extra (kinder)activiteiten georganiseerd.

MEER INFORMATIE

RESTAURANT GESTRAND

Zeeweg 60 – Bloemendaal aan Zee (gratis parkeren in de winter)

www.restaurantgestrand.nl

@gestrandbloemendaal

VAN BEGIN NOVEMBER 2023 T/M BEGIN MAART 2024 OPEN OP ZATERDAG EN ZONDAG VAN 10.00-17.00 UUR VOOR KOFFIE, LUNCH & BORREL.

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL NOVEMBER 2023 Blog in samenwerking met Gestrand.  

magnifier