Haus am zee: Beach living & Interieur styling

Interieurproducten uit de hele wereld

03/03/2024

Annelies van haus am zee uit Zandvoort heeft een mooie online interieurshop met hele fijne ‘Beach Living’ producten van over de hele wereld. Ook houdt zij zich bezig met het stylen van (2e) huizen, B&B’s en hotels in Beach Style. Een fijn adresje om het strandleven in huis te halen. 

  BEACH LIVING Haus 10 1920w

Via haar webshop www.hausamzee.com verkoopt Annelies de mooiste beachy lampen, kussens, stoelen, krukjes, kleden en servies. Je vindt hier interieurproducten uit de hele wereld, waarbij zij ook let op duurzaamheid en Fairtrade. Heerlijke producten om het strandleven in huis te halen. Je kunt de producten online shoppen, maar je kunt ook een afspraak maken met Annelies en even bij haar langsgaan, dan kun je alles gelijk meenemen. Of Annelies komt bij je thuis langs. En ben je op zoek naar die ene specifieke bank of houten vloer? Dan gaat ze gewoon voor je aan de slag. Ook leuk, in oktober 2021 verschijnt haar eerste eigen haus am zee collectie van dekens, kussens en pouffes. 

INTERIEUR STYLING MET SHOPPING SERVICE & KLUSTEAM Haus 12 1920w

Naast de online shop helpt Annelies je ook om jouw (2e) huis, B&B of boutique hotel helemaal in beach style te krijgen. Doordat zij weet wat er op de markt te vinden is, wat de laatste trends op dit gebied zijn, en oog heeft voor bijzondere en duurzame producten, weet zij net een andere draai aan je interieur te geven. Naast het ontwikkelen van een overall concept, biedt zij daarbij ook een shopping service en een klusteam aan. Dat betekent dus dat alles voor je wordt aangekocht en dat alles ook direct opgehangen en gebruiksklaar gemaakt wordt.

OVER ANNELIES Haus14 1920w

Annelies woont al jaren vlakbij de Watertoren in Zandvoort waar zij bij haar huis een B&B runt. Zo weet zijn ook goed wat gasten wensen in een guesthouse of hotel. Na de Modeacademie heeft zij jaren in de reclamewereld voor grote internationale merken gewerkt. Gebruikmakend van haar ervaring in de reclame- en modewereld, heeft zij nu van haar hobby haar beroep gemaakt: het stylen van huizen & hotels vanuit een concept, dit mogelijk ook doorvertalen richting de branding van je bedrijf en de juiste sfeer neerzetten. Het strandleven in huis halen!

HAZ logo sand 3f919574 305d82f8 1920w

HAUS AM ZEE

Interior Webshop & Interieur Styling: www.hausamzee.com

Westerparkstraat 19 – Zandvoort

Instagram: @hausamzee

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier