Hotel Paradis

Een verrijking voor Zandvoort

03/03/2024

HOTEL PARADIS: NIEUW LUXE & STIJLVOL HOTEL

Op de Paradijsweg in Zandvoort vind je sinds het voorjaar van 2020 Hotel Paradis. Een mooi boutique hotel, met 35 kamers variërend van standaard tweepersoonskamers tot luxe studio’s, dat jong en hip publiek trekt. Het hotel ligt in een authentieke buurt in Zandvoort op 300 meter van het Zuidstrand en 100 meter van de Zuidduinen. Dit voorjaar komen er nog 27 kamers bij, inclusief een lobby en een coffee bar. Een verrijking voor Zandvoort. 

  NOSTALGIE IN EEN MODERN JASJE Hotel Paradis tekening 1 hotel zandvoort c6b42c0b 1920w

Dit hotel op de Paradijsweg wordt echt een paradijsje. In deze rustige straat in een mooie buurt van Zandvoort, zijn de Zandvoortse ondernemers Yorrick Puts en Celine Puts-Mantje bezig met het realiseren van een groot project. Vanuit het ontwerp van het Zandvoortse Springtij Architecten ontwikkelen ze hier een mooi hotel dat naadloos in de omgeving past en voldoet aan de vereisten van het Green Key Keurmerk (en dus duurzaam). Een modern hotel met een knipoog naar de oude vissershuisjes en verandawoningen in Zandvoort. Hierdoor lijkt het alsof het hotel hier al jaren staat.

RUIME KAMERS MET KEUKENTJE HotelParadis3 1920w

Er wordt op dit moment nog druk gebouwd aan de uitbreiding, maar naar verwachting zullen de extra kamers in juni 2022 af zijn. Dan telt het hotel in totaal 62 ruime kamers. Van luxe studios en familiekamers voor 4 personen tot Deluxe kamers en standaard tweepersoonskamers. Vaak hebben de kamers een keukentje zodat gasten ook zelf iets kunnen opwarmen of klaarmaken. In het hotel zijn kinderen dus welkom en ook honden mogen in het hotel verblijven.

STIJLVOLLE KAMERS HotelParadis6 1920w

De kamers zijn sfeervol ingericht door Hinck Amsterdam. Door de rustige kleuren zijn de kamers fris, licht en rustgevend. Alle kamers zijn in dezelfde stijl, maar toch net ook allemaal weer anders. Sommige kamers hebben een balkon, bij andere kamers kun je buiten gebruik maken van de zitjes in de tuin.

AANDACHT VOOR DETAILS HotelParadis7 1920w

Ook de nieuwe kamers krijgen deze stijl. Een van de Deluxe kamers is te gebruiken als Bruidsuite. Door de grootte van het hotel kunnen de overige gasten dan ook allemaal in het hotel verblijven. Celine en Yorrick hebben veel aandacht besteed aan alle details. Er hangt mooie wanddecoratie, er staan veel planten en droogbloemen en er is lekkere zeep in de badkamer en water van Marie Stella Maris.

LOBBY & COFFEE BAR HotelParadis1 1920w

Met de uitbreiding wordt ook een mooie lobby gecreëerd. En komt er een (Coffee)bar met terras waar de gasten overdag terecht kunnen voor een koffietje, een drankje, een ontbijtje of een snackje. In deze bar zijn straks ook mensen uit de buurt, en anderen die langslopen, welkom. Erg leuk, zo krijgt het hotel ook een functie in de buurt. De lobby en de Coffee bar zullen ook dezelfde stijl hebben, maar net iets chiquer door travertin en messing details. In de coffeebar komt ook een customized koffiemachine van La Marzocco te staan.

WINACTIE & KORTINGSCODE Hotel Paradis tekening Zandvoort 1920w

Hou komende week (eind maart 2022) onze Socials in de gaten voor een leuke winactie met Hotel Paradis: een overnachting voor 2 personen in een van de Luxe Studio's van het hotel, inclusief ontbijt, een fles Veuve Cliquot en vers fruit op de kamer, te innen tot eind 2022 (datum gezamenlijk te bepalen m.u.v. feestdagen en mogelijk restricties in het hoogseizoen).

Of maak gebruik van de kortingscode zandvoorttoday voor 10% korting deze zomer (van nu tot 31 augustus 2022) bij boekingen via de website: www.hotelparadiszandvoort.nl.

HOTEL PARADIS

Paradijsweg 4

hotelparadiszandvoort.nl

@hotelparadiszandvoort

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL Maart 2022

magnifier