Nius Beachhouse

Lekker met je voeten in het zand

03/03/2024

NIUS BEACHHOUSE: NIEUW JAARRONDPAVILJOEN IN ZANDVOORT

NIUS Beachhouse is een mooie nieuwe strandtent op het Zuidstrand van Zandvoort. Het opende in het voorjaar van 2021 en is te vinden tussen Hippie Fish en Ohana Beach (voorheen Beachclub No. 5 en daarvoor Take Five). Het leuke is dat het een jaarrondpaviljoen is, wat betekent dat het ook de hele winter open blijft. Een fijne aanwinst voor Zandvoort, want deze strandtent is echt een plaatje geworden!

  EASY LIVING ON THE BEACH NIUSBeachhouseZandvoort1 1920w

Nieuwe eigenaren Wessel en Marije begonnen hun avontuur op het strand van Zandvoort eind 2020. Het paviljoen zelf bleef, samen met een aantal onderdelen zoals de roestbruine haard, wel intact. Maar verder werd er grondig verbouwd en een totaal nieuw concept neergezet: Easy Living on the Beach. Het interieur werd compleet aangepakt, met gezellige zitjes rond de haard, mooi gedekte tafels, kleden aan de muur, vintage meubels en veel planten. Heerlijke plek om lekker op te warmen na een strandwandeling!

TERRAS ACHTER GLAS Nius Beachhouse Zandvoort 2 5aa0a695 1920w

Ook buiten werd alles compleet gerestyled. Op het mooie terras zit je heerlijk achter glas uit de wind en kun je lekker van het (winter)zonnetje genieten. Er staat ook een safaritent om bij minder weer toch buiten te kunnen eten, eventueel dichtbij een terrasverwarmer. In de zomermaanden is er ook een groot terras op het strand, waar je lekker met je voeten in het zand zit en ook bedjes kunt huren.

NIEUWE MENUKAART MET NIUS WIJNEN NIUSBeachhouseZandvoortwijn 1920w

De menukaart is ook compleet aangepakt. Je kunt bij NIUS heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Met op de nieuwe kaart vis, vlees maar ook een aantal vega-gerechten. Vergeet niet om er een lekker wijntje bij te bestellen, want de naam van dit strandpaviljoen is geïnspireerd op de wijn die er geschonken wordt: NIUS. Een heerlijk assortiment van wijnen uit Spanje en Chili. Bij NIUS Beachhouse kunnen ze je er alles over vertellen.

TAKE-AWAY BAR BIJ MOOI WEER NIUSBeachhouseZandvoortTakeaway 1920w

Zowel in de zomer- als in de wintermaanden is de take-away bar buiten open op mooie dagen. Hier kun je in de zomer lekkere koude drankjes, ijsjes en kleine gerechtjes bestellen. In de winter kun je hier terecht voor glühwein, warme choco, een lekker soepje of een wijntje. Maar ook een burger of een sandwich.

FEESTJES & BRUILOFTEN NIUSBeachhouseZandvoortbuiten 1920w

NIUS Beachhouse is ook een goede plek voor een feestje, groepsdiner, bedrijfsborrel of bruiloft. De grote feestzaal kun je compleet afhuren inclusief een deel van het terras. Ook is het mogelijk het hele paviljoen af te huren.

LEUKE PLANNEN

Wessel en Marije hebben een goede start gemaakt en een mooie, persoonlijke strandtent neergezet. Maar ze hebben nog veel meer leuke plannen! Van wijnproeverijen tot culinaire avonden en events. Hou deze strandtent in de gaten dus!

NIUS BEACHHOUSE

Boulevard Paulus Loot, strandafgang 5 - Zandvoort

Elke dag open – het hele jaar

www.niusbeachhouse.nl

Instagram: @niusbeachhouse

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier