MIJN LIEFDE VOOR ZANDVOORT

Na jaren in Barcelona en Amsterdam te hebben gewoond, woon ik alweer zo'n 8 jaar in Zandvoort. Iets wat mijn vrienden en collega's destijds maar vreemd vonden. 'Wat moet je daar nou?' Zelf vond ik het ook best spannend om naar Zandvoort te verhuizen, maar nu ik het strandleven eenmaal heb ervaren ga ik hier nooit meer weg. Het voelt hier als elke dag vakantie! 

ZANDVOORT WORDT STEEDS LEUKER

Om te laten zien hoe leuk Zandvoort is en hoe het steeds leuker wordt, ben ik in mei 2019 met Liefs uit Zandvoort gestart. Ik liep al heel lang met het idee en toen het bericht kwam dat de Formule 1 terug naar Zandvoort kwam, dacht ik 'het is nu of nooit'. Sindsdien deel ik mijn tips voor Zandvoort en omgeving op www.zandvoorttoday.nl en @liefsuit.zandvoort op Instagram. Tips over de leukste strandtenten in Zandvoort & Bloemendaal, hotspots en de mooiste plekjes in de omgeving en duurzaam strandleven. Zeker nu de F1 de komende jaren naar Zandvoort blijft komen en er steeds meer mensen vanuit Amsterdam & Haarlem naar Zandvoort verhuizen, gebeurt er van alles in Zandvoort. Veel nieuwe hotels en restaurants en een upgrade van bestaande zaken. Bekijk hier de video over Zandvoort die ik maakte i.s.m. Amsterdam & Partners. 

BEGRIP IN DE REGIO & TEAM

Inmiddels is Liefs uit Zandvoort een begrip in de regio, een online mediaplatform met een groot bereik en betrokken volgers. Veel lokale ondernemers en ondernemers uit de regio weten Liefs uit Zandvoort te vinden voor promotie of content creatie. Inmiddels doe ik dit niet meer alleen, maar het ik een leuke groep locals om mijn heen die mij helpen, Team Liefs uit Zandvoort.

LOCAL LOVE

Ik heb Liefs uit Zandvoort opgezet vanuit mijn liefde voor Zandvoort en mijn jarenlange werkervaring als Marketing & Event Manager in het bedrijfsleven. Na de geboorte van mijn zoontje had ik geen zin meer om elke dag naar Amsterdam te rijden en daardoor weinig tijd voor hem te hebben. Ik wilde het liefst lokaal werken, mijn kennis lokaal inzetten en ook lokaal een bijdrage leveren. Met Liefs uit Zandvoort doe ik dit allemaal. Ik werk vanuit huis en naar afspraken ga ik op de fiets. Ik help Zandvoortse ondernemers met hun marketing en Social Media en ben betrokken bij (duurzame) projecten in de gemeente (o.a. Plasticvrije Terrassen Zandvoort en Ondernemersplatform Zandvoort). En ik help Zandvoort aan een beter imago, een imago dat het verdient!

 OP DE HOOGTE BLIJVEN OF SAMENWERKEN? 

Wil je op de hoogte blijven van waar ik mee bezig ben? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, volg Liefs uit Zandvoort op Instagram of Facebook. Wil je samenwerken? Lees hier meer over wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je een tip, een vraag, wil je samenwerken of adverteren? Neem dan contact op via [email protected]. LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL VEERMAN

magnifier