Renatos

Lekker uit de wind achter het glas

03/03/2024

RENATO’S: ITALIAN CUISINE MET UITZICHT OP ZEE

Onder PoortBeach Boutique Apartments in Bloemendaal aan Zee zit het Italiaanse restaurant Renato’s geopend. Een stijlvol ingericht restaurant waar je heerlijke pizza’s en Italiaanse gerechten kunt eten, maar ook terecht kunt voor ontbijt, lunch, pizza-to-go voor op het strand of gewoon een koffietje (met iets lekkers erbij) op het terras. Een leuke nieuwe plek voor locals en voor als je in een van de vakantiehuisjes of op campings in de buurt verblijft. En deze winter organiseren ze verschillende events.

  WINTER 2023/2024

Deze winter organiseert Renato's in Bloemendaal aan Zee verschillende events waaronder een kerstmarkt.

18/19 NOVEMBER: WIJN WEEKEND

Magnumflessen wijn per glas, geserveerd met een lokaal gerecht uit de regio van de wijn.

26 NOVEMBER & 3 DECEMBER: ZONDAG LIVE MUZIEK

Een ontspannen zondag met live muziek en uitzicht op zee.

KERSTMARKT OP 9 & 10 DECEMBER, 16 & 17 DECEMBER EN 23 & 24 DECEMBER

Eetkraampjes, winterterras, kerstsfeer, muziek en gezelligheid.

1 JANUARI: NIEUWJAARSBORREL

Gezellig proosten op het nieuwe jaar!

Kijk voor meer informatie op de eventementenkalender van Renato's.

BLOEMENDAAL AAN ZEE Renato sBloemendaalaanZee2 1920w

Je kent Renato’s misschien wel uit Amsterdam. Ze hebben vestigingen op het Van der Helstplein in De Pijp, in de Foodhallen in West en ‘T Blauwe Theehuis in het Vondelpark. Ook zitten ze in Den Haag en Nijmegen. En nu dus in Bloemendaal aan Zee, waar er weer een restaurant in een heel eigen stijl is neergezet. De restaurants van Renato’s hebben wel herkenbare elementen, maar zijn toch allemaal uniek.

UITZICHT OP ZEE Renato sBloemendaalaanZee4 1920w

Het restaurant ligt op een mooie plek op de boulevard van Bloemendaal aan Zee, direct boven de Republiek. Het interieur is compleet aangepakt en heeft een frisse beachy uitstraling met gezellige hoekjes. Vanuit het restaurant en vanaf het grote terras heb je een schitterend uitzicht op zee. Je kunt hier de hele dag in de zon zitten, maar zit ook lekker uit de wind achter het glas.

POORTBEACH BOUTIQUE APARTMENTS Renato sBloemendaalaanZee1 1920w

Bloemendaal aan Zee is niet helemaal nieuw terrein voor de eigenaren van Renato’s, want zij zijn ook eigenaar van PoortBeach Boutique Apartments. Handig omdat het restaurant zo ook gebruikt kan worden door de hotelgasten. In het restaurant vind je bijvoorbeeld de receptie van het hotel, wordt de roomservice voor de gasten geregeld en kun je gelijk even koffiedrinken of lunchen bij aankomst.

VAN PIZZA TOT ITALIAN CUISINE Renatos Antipasti 1920w

Renato’s is een leuke plek om gezellig met vrienden of familie een pizza of heerlijke Italiaanse gerechten te eten of om lekker op het terras te zitten met een wijntje, cocktail (of mocktail) met antipasti of een pizza om te delen erbij. Op de kaart vind je heel veel heerlijke Italiaanse gerechten, zoals Lasagne, Risotto, Melanzane alla Parmigiana en Tagliata di Manzo. Ook staat Renato’s bekend om de heerlijke wijnen.

KIDS & WIELRENNERS Renato sBloemendaalaanZee6 1920w

Kinderen zijn er meer dan welkom. Voor hen zijn er speciale kinderpizza’s en komt er nog een speelplekje. Ook is Renato’s een handige plek voor wielrenners die een rondje strand-duinen doen en even toe zijn aan een break. Er komen fietsenrekken dichtbij het restaurant zodat je je fiets goed in de gaten kan blijven houden.

MOOIE PLANNEN Renato sBloemendaalaanZee5 1920w

Het restaurant is pas net open, maar de eigenaren hebben nog heel veel plannen. Zo komt binnen nog een grote haard waar je in de wintermaanden lekker kunt opwarmen na je strandwandeling. Op het grote terras komen picknicktafels en een kinderspeelplaats. En er komt een afhaalbarretje voor de zomermaanden en misschien zelfs nog een ijstentje waar hun huisgemaakte schepijs wordt verkocht. Een plek om de komende maanden in de gaten te houden dus!

RENATO’S | ITALIAN CUISINE

Zeeweg 98C | Overveen

www.renatos.nl

Instagram: @renatos.nl

Facebook: Renato’s

 

Elke dag open van 8.00-00.00 uur voor ontbijt – lunch – diner.

Reserveren is aan te raden.

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL Update november 2023   Blog in samenwerking met Renato's Bloemendaal aan Zee.  

magnifier