SOCIAL MEDIA WORKSHOP VOOR (ZANDVOORTSE) ONDERNEMERS

WOENSDAG 15 MAART 2023Wil je Instagram en andere Social Media actiever en efficiënter inzetten? Zichtbaarder worden en meer verkopen? Maar er niet te veel tijd mee kwijt zijn en elke keer weer nadenken wat je nu weer moet posten? Op 15 maart 2023 organiseer ik weer een Social Media Workshop voor (Zandvoortse) ondernemers: van 10.00-14.00 uur, thuis bij Liefs uit Zandvoort. Een workshop van 4 uur waarbij je aan de slag gaat met jouw Social Media Strategie. 

INSCHRIJVEN WORKSHOP 

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Tijdens deze Social Media Workshop voor Ondernemers vertel ik je o.a. hoe Social Media werkt en geef ik je praktische tips & tools over het gebruik ervan. Daarnaast gaan we samen aan de slag met jouw verhaal op bijvoorbeeld Instagram. Wat is je doel met Social Media? Wat maakt jouw onderneming uniek? Wat is het verhaal dat je wilt vertellen? Hoe ga je het gesprek aan met je volgers? Op basis hiervan maken we samen een Content Kalender waar je de komende periode mee aan de slag kunt. Zodat je duidelijk hebt wat je gaat posten en waarom. Ook gaan we kijken naar het gebruik van tekst & beeld en hoe je zelf mooie foto's, video's en reels kunt maken en plaatsen. Dit alles aan de hand van een handig werkboek waarin je alles thuis nog rustig kunt nalezen.

ZANDVOORTSE ONDERNEMERS

De workshop is gericht op ondernemers in Zandvoort en omgeving. Tijdens de workshop zal ik vooral voorbeelden laten zien van (succesvolle) Zandvoortse ondernemers op Instagram en gebruik ik natuurlijk mijn eigen ervaring met Liefs uit Zandvoort. Kom je niet uit Zandvoort, dan kun je wel gewoon mee doen, maar weet dat er een Zandvoorts tintje aan de workshop zit.

VOOR WIE?

De workshop is bedoeld voor iedereen die een eigen onderneming heeft en actief is of wil zijn op Social Media. Heb je bijvoorbeeld een hotel of een guesthouse, een strandtent of een horecagelegenheid, yogaschool of een voedings-, coaching- of massagepraktijk, een fysieke winkel of een online shop? Of iets heel anders? Het maakt niet uit. Deze workshop is interessant voor elke ondernemer die zelf grip wil hebben op zijn of haar Social Media.

PRAKTISCHE INFORMATIE

De Social Media Workshop voor (Zandvoortse) Ondernemers vindt plaats op:

  • Woensdag 15 maart 2023: van 10.00-14.00 uur.
  • Locatie: thuis bij Liefs uit Zandvoort in Zandvoort (adres ontvang je na inschrijving).
  • Kosten: € 150,- exclusief BTW, inclusief werkboek, koffie/thee en lunch.
  • Maximaal 6 deelnemers.

INDIVIDUELE WORKSHOP OF TEAM WORKSHOP

Wil je liever een individuele workshop voor jou alleen of samen met je team? Dat kan ook. We gaan dan dieper in op jouw onderneming, jouw Social Media Strategie en in te zetten Content Kalender.

  • Individuele workshop van 4 uur voor 1 persoon: € 250,- + BTW.
  • Team workshop van 4 uur voor maximaal 4 personen: € 495,- + BTW. 

Kosten zijn inclusief locatie & catering.

REACTIES VAN DEELNEMERS

Ik heb deze workshop inmiddels al een aantal keren gegeven. Dit waren de reacties van deelnemers:

"Veel bijgeleerd vandaag, ik had echt veel aan je tips. Leuk ook om andere deelnemers te spreken, hun ervaringen met Social Media te horen en te brainstormen."

"Bedankt voor de super leerzame, geweldig verzorgde, workshop. Echt een aanrader!"

"Topdag gehad. Dank voor al je wijsheid en gastvrijheid. Ik ben meteen met een aantal ideeën aan de slag gegaan."

"Bedankt voor de workshop. Erg duidelijk allemaal. Leuke groep ook om mee te sparren."

OVER MIJ

In deze workshop deel ik mijn kennis over Social Media die ik de afgelopen jaren heb opgedaan als oprichter van Liefs uit Zandvoort. Inmiddels heb ik een platform opgebouwd met meer dan 11.250 volgers op Instagram en weet ik wel hoe e.e.a. werkt. Daarnaast gebruik ik mijn jarenlange ervaring als Marketing Manager in het bedrijfsleven, die ik o.a. bij het NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing), Business Models Inc. en De Ondernemer (DPG Media) heb opgedaan. Lees meer over mijn achtergrond

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor de workshops kan via de webshop. Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via [email protected].

INSCHRIJVEN WORKSHOP LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier