Strandtenten Bloemendaal

In Bloemendaal aan Zee vind je heel veel leuks

03/03/2024

DE LEUKSTE STRANDTENTEN IN BLOEMENDAAL AAN ZEE In Bloemendaal aan Zee vind je heel veel leuke strandtenten, maar ook heerlijke restaurants met uitzicht op zee of midden in de duinen, zoals Renato's en Gestrand op Camping De Lakens. Hieronder een overzicht van onze favorieten. RAPA NUI (ZANDVOORT BIJ BLOEMENDAAL AAN ZEE) Rapa Nui 1920w Rapa Nui ligt op een rustige plek op het Bloemendaalse strand - maar officieel is het nog Zandvoort. Rapa Nui is al jaren een fijne plek om lekker te chillen. De strandtent is mooi - beetje tropisch - ingericht en je kunt er ook heerlijk tropical beach food krijgen. Rapa Nui staat ook bekend om z'n leuke feestjes.  

RAPA NUI

Boulevard Barnaart 27 - Zandvoort (bij Bloemendaal aan Zee)

www.rapanui.nl

@rapanuibeach REPUBLIEK BLOEMENDAAL (HELE JAAR OPEN) RepubliekBloemendaal2 1920w

Republiek Bloemendaal is een high-end strandtent, eigenlijk gewoon een chique restaurant op het strand. Je kunt hier heerlijk eten, maar ook 'gewoon' een goede houtoven pizza krijgen. Het interieur is echt schitterend. Door de grote ramen - die 's zomers helemaal open kunnen - heb je een schitterend uitzicht op zee. LEES MEER OVER REPUBLIEK BLOEMENDAAL.

REPUBLIEK BLOEMENDAAL Zeeweg 92 - Bloemendaal aan Zee

www.republiekbloemendaal.nl

@republiekbloemendaal

RENATO'S ITALIAN CUISINE (NIEUW | HELE JAAR OPEN) Renato sBloemendaalaanZee6 1920w

Onder PoortBeach Boutique Apartments, op de boulevard in Bloemendaal aan Zee, is het Italiaanse restaurant Renato's geopend. Een stijlvol ingericht restaurant waar je heerlijke pizza’s en Italiaanse gerechten kunt eten, maar ook terecht kunt voor ontbijt, lunch, pizza-to-go voor op het strand of gewoon een koffietje (met iets lekkers erbij) op het terras met uitzicht op zee. LEES MEER OVER RENATO'S BLOEMENDAAL.

RENATO’S | ITALIAN CUISINE

Zeeweg 98C | Overveen (Bloemendaal aan Zee)

www.renatos.nl

Instagram: @renatos.nl

Facebook: Renato’s

SAN BLAS (HELE JAAR OPEN) SanBlasZandvoortBloemendaalStrandtententwinter 1920w

Strandpaviljoen San Blas is geïnspireerd op de eilandengroep San Blas bij Panama. Hier hebben eigenaren Frank en Martine jaren gewoond en deze sfeer laten ze ook terugkomen in dit mooie duurzame paviljoen. Ook de menukaart is geïnspireerd op dit gebied. Je kunt hier quesadilla's, enchiladas, maissoep, ceviche, een Azteekse salade, carne asada en veel vis eten (ook veel vega).

SAN BLAS Zeeweg 86 - Overveen (Bloemendaal aan Zee)

www.sanblas.nl

@sanblasbloemendaal

BRONZE BEACH BronzeBeach 1920w

Bronze Beach was vorig jaar voor het eerst te vinden op het strand van Bloemendaal. Dit jaar zijn ze terug met een nieuwe kaart, denk aan Aziatisch en Italiaans. Lekker en toegankelijk beach food. Een mooie frisse strandtent met een bijzonder interieur en exterieur. Stoer industrieel, een mix van staal, beton en veel hout en gerecyclede materialen. Aan de picknicktafels buiten kun je gezellig met wat meer mensen zitten en is ook voor kinderen leuk. Ook 's avonds is de sfeer bijzonder, als de honderden lichtjes een mooi effect geven. Je kunt hier ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Reserveren kan vanaf 1 juni online via hun website.

BRONZE BEACH

Zeeweg 86B - Overveen (Bloemendaal aan Zee)

@bronzebeach.nl

PARNASSIA AAN ZEE (HELE JAAR OPEN)

ParnassiaStrandtentZandvoort1 1920w Parnassia aan Zee vind je op een bijzondere plek hoog op een duin in de Kennemerduinen. Je hebt hier een schitterend uitzicht op zee en de duinen. Binnen is het ruim van opzet en vind je lekkere haarden en een gele jeep waar de kids op mogen spelen. Ook vind je er vier prachtige vergader/event ruimtes, die allemaal uitkijken over de duinen, het strand of de zee. In de zomer en op drukke dagen is de kiosk aan de zijkant van de strandtent open voor take-away. LEES MEER OVER PARNASSIA AAN ZEE. parnassia 62874ad7 1920w PARNASSIA AAN ZEE Parnassiaweg 1 - Overveen (Bloemendaal aan Zee)

parnassiaaanzee.nl

@parnassia_aan_zee

GESTRAND OP CAMPING DE LAKENS (IN DE WINTER ALLEEN IN HET WEEKEND OPEN) Kids Gestrand Speeltuin Zandvoort 1920w

Restaurant Gestrand op Camping De Lakens is een heerlijke plek midden in de duinen op loopafstand van zee. Het restaurant is niet alleen voor gasten van de camping, iedereen is er welkom. Er zit een mooie speeltuin bij die ook leuk is voor grotere kinderen en er is zelfs een overdekte speeltuin voor als het minder weer is. Ook binnen zit je gezellig en lekker warm bij de haard. In de wintermaanden (tot eind maart) is Gestrand alleen in de weekenden open, met live muziek op zaterdag en kinderactiviteiten op zondag. LEES HIER MEER OVER GESTRAND.

RESTAURANT GESTRAND

Zeeweg 60 - Overveen (Op Camping De Lakens)

www.restaurantgestrand.nl

@gestrandbloemendaal

STRANDTENTEN IN ZANDVOORT 

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier