Strandtenten Zandvoort

Meer dan 35 strandtenten

03/03/2024

DE LEUKSTE STRANDTENTEN IN ZANDVOORT

In Zandvoort vind je meer dan 35 strandtenten! Van superhip tot surfy en lekker laid-back. Hieronder vind je een overzicht van de leukste strandtenten in Zandvoort. Te beginnen bij het Zuidstrand en te eindigen bij Bloemendaal aan Zee

ZUIDSTRAND

Het Zuidstrand is het mooiste deel van het strand van Zandvoort. Je kunt hier heerlijk wandelen over het strand of over de mooie vernieuwde boulevard. Je vindt hier ook de mooiste en hipste strandpaviljoens van Zandvoort.

FOSFOR

Fosfor2022 1920w

We beginnen bij Fosfor, de laatste strandtent op het Zuidstrand op een schitterende plek midden in de natuur. Je kunt hier alleen lopend over het strand (20 minuten) of met de fiets door de duinen (10 minuten) komen. Fosfor is een leuke kleinschalige en persoonlijke strandtent met een relaxte sfeer waar je heerlijk kunt eten. Een fijne plek als je even weg van alles wilt zijn. LEES HIER MEER OVER FOSFOR

Naast Fosfor vind je Moana Kitesurfschool, voor kitesurflessen en boardverhuur op een mooi en rustig stuk strand. LEES HIER MEER OVER MOANA KITESURFSCHOOL.

FOSFOR ZANDVOORT

Strandafgang Zuiderduin 7 - Zandvoort

www.fosforzandvoort.com

@fosforzandvoort

SOUTH BEACH

South Beach Zandvoort 1920w

Op South Beach staan een aantal leuke strandtenten bij elkaar: Bodhi Beach, Manii Beach en Paal 69. Ook vind je hier surfschool North Sea Watersports. Deze paviljoens kun je alleen lopend over het strand bereiken. Ze bevinden zich op het naaktstrand, maar de paviljoens zelf zijn gewoon 'gekleed'.

SOUTH BEACH ZANDVOORT

Strandafgang Zuiderduin 1-3 - Zandvoort

PAAL 69

Paal 69 aa3b174d 1920w

Op een magische plek op het Zuidstrand vind je strandtent Paal 69. Een informele en relaxte strandtent waar van alles gebeurt: lekker eten bij de foodtrucks, feestjes, sushi- en filmavonden, theater en een complete wellness met sauna, hottub/ijsbad en een massage-tipi. Heerlijke plek om de hele dag te blijven hangen.

PAAL 69

Zuidstrand 3 - Zandvoort

www.paal69.com

@paal69_zandvoort

MANII BEACH

Manii 2023 1920w

Op het oude plekje van Bodhi Beach is dit jaar Manii Beach gestart. Een heerlijk Aziatisch strandtentje. Je kunt hier lekkere kleine Aziatische gerechtjes krijgen. Open voor ontbijt en lunch en vanaf mei ook voor diner. Een leuke aanwinst op het Zuidstrand.

MANII BEACH

Zuidstrand 2 - Zandvoort

www.maniibeach.nl

@maniibeach

BODHI BEACH 

BodhiBeachStrandtentZandvoort2022 1920w

Bodhi Beach is een plekje opgeschoven naar het naastgelegen Adam & Eva. Het paviljoen is compleet opgeknapt en totaal anders ingericht. Bodhi Beach gaat voornamelijk vega beachfood serveren, in Tel Aviv-stijl, denk aan falafel, pita, veel mooi gekleurde groenten en granaatappel. Maar je kunt er ook een visje eten. Ook de trampolines staan er weer, dus een heerlijke plek om met kids naar toe te gaan.

BODHI BEACH

Zuidstrand G01 - Zandvoort

www.bodhibeach.nl

@bodhibeach

CLUB CABO 

ClubCaboZandvoort 1920w

Wat voorheen Vooges Strand was, is omgetoverd tot Club Cabo. Een heerlijke verfrissende nieuwe strandtent meer vrolijke kleuren, 80s sound uit de speakers en vaak ook live. De discoballen geven een leuke glinstering op het terras, binnen tref je ook allerlei hoekjes met een link naar de jaren 80 aan. De kaart is ook bijzonder, want alle gerechten worden op vuur gekookt, ook wel Fire Based Cooking genoemd. Een must-go deze zomer!

CLUB CABO

Boulevard Paulus Loot 1A - Zandvoort

www.clubcabo.nl

@club.cabo

UBUNTU BEACH

StrandtentZandvoortUbuntu1 1920w

Ubuntu is een fijn strandpaviljoen in Ibiza-sfeer. Mooi ingericht met veel houten meubels en panelen, kleden en planten. Gezellige hoekjes waar je lekker bij een haardje kunt zitten. Buiten staan mooie parasolletjes. Voetjes in het zand en chill muziekje erbij. De take-away bar aan de zijkant is mijn favoriet, vanuit hier kijk je mooi weg over het Zuidstrand. 

UBUNTU BEACH

Boulevard Paulus Loot 1 - Zandvoort

www.ubuntubeach.nl

@ubuntubeach

KAYUCA

Kayuca Zandvoort 1920w

Tussen Ubuntu en Hippie Fish in vind je Kayuca, een mooie nieuwe pareltje op het Zuidstrand. Het strandpaviljoen heeft een fijne Ibiza-sfeer met veel cactussen, houten panelen en tasjes met citroenen. Heel informeel en relaxed. LEES HIER MEER OVER KAYUCA.

KAYUCA

www.kayuca.nl

Boulevard Paulus Loot 2 - Zandvoort

@kayucazandvoort

BEACHBAR KAYUCA

Kayuca beachbar 1920w

Tussen Kayuca en Hippie Fish staat dit seizoen een mooie nieuwe take-away beachbar. Hier kun je terecht voor drankjes en take-away gerechtjes zoals bowls en burgers. Bij de beachbar is wel een terras en er staan strandbedjes. Maar je kunt je drankje & hapje ook gewoon mee het strand opnemen.

HIPPIE FISH

StrandtentZandvoortHippieFish 1920w

Hippie Fish is een van de mooiste strandpaviljoens in Zandvoort. Heerlijke beachy sfeer, zowel binnen als buiten. En je kunt er heerlijk eten. Wil je er lunchen of dineren dan is reserveren aan te raden, want op mooie dagen zit het snel vol. Er staan grote parasols op het terras, zodat je er ook bij minder weer heerlijk buiten kunt zitten. 

HIPPIE FISH

Boulevard Paulus Loot 3 - Zandvoort

www.hippiefish.nl

@hippiefishzandvoort

NIUS BEACHHOUSE

NIUS Beachhouse icoon 1920w

NIUS Beachhouse is een fijn relaxt strandpaviljoen dat het hele jaar open is. Binnen zit je er heerlijk bij de haard, het is sfeervol ingericht met vintage meubelen en veel groen. Het terras is ook gezellig, achter glas of met je voeten in het zand. Je kunt er heerlijk eten en ze schenken er hun eigen wijn. LEES HIER MEER OVER NIUS BEACHHOUSE.

NIUS BEACHHOUSE

www.niusbeachhouse.nl

Boulevard Paulus Loot, strandafgang 5 - Zandvoort

@niusbeachhouse

OHANA BEACH

Ohana e9686024 1920w

Ohana is een mooie strandtent met een goede keuken. Je kunt er heerlijk vis, vlees, vega of iets van de BBQ (Big Green Egg) eten. Op het terras zit je achter glas en dus uit te wind. Op mooie dagen zijn er ook strandbedjes en windschermen te huur. 

OHANA BEACH

Boulevard Paulus Loot 5A - Zandvoort

@ohanazandvoort

TENT 6

Tent6 1920w

Tent 6 is een fijn strandrestaurant op het Zuidstrand van Zandvoort met een heerlijk terras met fijne loungebanken. Bij minder weer kun je onder het afdakje zitten, maar er staat ook een grote tent en er zijn heaters en dekentjes. Je kunt er heerlijk eten (ook veel vega-gerechtjes), elk seizoen wisselt de kaart. Leuk ook om een aantal gerechtjes van de kaart te delen.Tent 6 is ook een leuke plek voor kinderen, bij het terras staat een speeltuintje en een grote bak met scheppen en emmertjes. 

 TENT 6

Boulevard Paulus Loot | Strandafgang 6 - Zandvoort

@tent_6

BEACHCLUB FAR OUT

BeachClubFarOutStrandtentenZandvoort 1920w

Beachclub Far Out bestaat al 13 jaar, waarvan 8 jaar met dit nieuwe en moderne paviljoen. Het heeft een groot terras met veel schaduwplekken. Veel mooie houten meubels, groen en rotan lampen. Op het terras kun je uit de wind achter glas zitten of lekker loungen op een bedje aan de rand van het terras bij het strand.

BEACH CLUB FAR OUT

Boulevard Paulus Loot 7 - Zandvoort

@beachclubfarout

LAGUNA BEACH FAMILY CLUB

Laguna Beach 2 1920w

Laguna Beach Family Club vind je tussen Beachclub Farout en De Haven, waar vorig jaar Corendon zat. De strandtent is helemaal plant-based en zoveel mogelijk gluten- en suikervrij. Je vindt er dus bijzondere hapjes en drankjes. Ook kun je er boards huren, surfles nemen, pingpongen en tafeltennissen. Superleuk ook met kids.

LAGUNA BEACH FAMILY CLUB

Strandweg 8, strandafgang Boulevard Paulus Loot 9

www.lagunabeachclub.nl

@lagunabeach_familyclub 

CENTRUM STRAND

De strandtenten op dit stuk van het strand liggen allemaal op loopafstand van het station. De strandtenten liggen hier redelijk dicht bij elkaar. Hieronder onze twee favorieten.

NOOSA BEACH (NIEUW: SURFANA NOOSA)

NoosaStrandtentZandvoort 1920w

Noosa Beach is een heerlijke strandtent. Niet al te groot, mooi ingericht en een fijne sfeer. Je kunt hier echt lekker eten (ook vega). Buiten zit je heerlijk onder de mooie parasolletjes of op een van de ligbedden. Je vindt er ook een leuke buitenbar, waar je take-away gerechtjes en cocktails kunt krijgen. Bij minder weer kun je onder de overkapping zitten. Nieuw dit jaar is dat je hier ook kunt surfen bij surfschool Surfana Noosa.  

NOOSA BEACH

www.noosabeach.nl

Boulevard de Favauge 13 - Zandvoort

@noosabeach.13

COSMICO BEACH

CosmicoBeach 1920w

Cosmico Beach is een nieuwe strandtent naast Mango's, waar vroeger BAZ stond. Het paviljoen staat een kwartslag gedraaid op het strand en dat geeft een leuk effect met een weids uitzicht over zee. De keuken is Italiaans en gericht op Shared Dining. De parasolletjes en strandstoelen komen echt uit Italie, waardoor het een vintage Italian strandsfeertje geeft.

COSMICO BEACH

Strandafgang de Favauge 14 - Zandvoort

www.cosmicobeach.nl

@cosmicobeach

THALASSA

Vismarkt Thalassa Strandtenten Zandvoort 1920w 1920w

Wil je verse vis of Fruit de Mer eten op het strand? Ga dan naar Strandpaviljoen Thalassa. Ze halen hun vis vers bij de afslag in IJmuiden bij kleine vissers die staan voor duurzaamheid. Naast Thalassa staat een speeltuin waar kinderen zich prima vermaken, sinds kort kun je hier ook terecht bij Thalassa Bodega met een terras bij de speeltuin. Ook de take-away is er open op mooie dagen. 

STRANDPAVILJOEN THALASSA

Strandafgang Barnaart, strandafgang 18 - Zandvoort

thalassabeach.nl

@strandpaviljoenthalassa

NOORDSTRAND

Het Noordstrand is wat meer het toeristische deel van het strand van Zandvoort. Het ligt dichtbij vakantieparken Qurios en CenterParcs en op veel plekken staan strandhuisjes.

THE SPOT  WATERSPORT

The2BSpot2B2 1920w

The Spot is dé watersport beach club van Zandvoort. Veel grote watersport evenementen vinden hier plaats, zoals de Red Bull Megaloop Challenge, Bikes & Boards of het NK Kite Naish Wavemasters. Ook heeft The Spot plekken om je eigen gear te stallen. Je kunt hier (leren) golfsurfen, kiten, suppen op zee, catamaran zeilen, kanoën of raften. Bij de leuk ingerichte beachclub (Ocean Friendly Restaurant) kun je lekker en gezond eten: Poke bowl, veggie bowl, lekkere ontbijtjes. Maar ook de ‘famous’ Spot Burger met frietjes.

WATERSPORTCENTRUM THE SPOT

Strandafgang Barnaart 23A - Zandvoort

gotothespot.com

@thespotwatersport

KAITO BEACH 

KAITO BEACH ZANDVOORT TERRAS 1920w

Kaito Beach is de nieuwe Ajuma. Binnen en buiten gerestyled in een minimalistische Aziatische stijl. Kaito Beach is open voor ontbijt, lunch en diner. Op de kaart staan heerlijke Aziatische gerechtjes.

KAITO BEACH

Boulevard Barnaart 24 - Zandvoort

www.kaitobeach.nl

@kaitobeach

BERNIE'S BEACH CLUB

Bernies Zandvoort strandtent terras 1920w 1920w

Bernie's Beach Club is een hele bijzondere strandtent, alleen al omdat hier op het strand twee zwembaden zijn. Je kunt hier bedjes huren voor een ultiem relaxte en luxe stranddag. Aan de gedekte tafeltjes bij het zwembad kun je heerlijk lunchen in een mooie setting. All day beachfood, zoals oesters, ravioli van de chef, vegan Vietnames rice rolls of Frites Speciale 'Bernie's Summer Favourite', bestaande uit grove frites, rendang, krokante ui, pittige komkommer en mayonaise... En natuurlijk veel bubbels. Dat hoort natuurlijk bij een strandtent als deze. 

BERNIES BEACH CLUB

Boulevard Barnaart 65 - Zandvoort / eigen parkeerterrein

berniesbeachclub.com

@berniesbeachclubSTRANDTENTEN IN BLOEMENDAAL AAN ZEE 

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier