Strandverblijf

Het leukste strandfeest van Zandvoort

03/03/2024

Strandverblijf: strandfeest op 19 augustus bij Manii Beach Het leukste strandfeest van Zandvoort, Strandverblijf georganiseerd door Dagverblijf, vind dit jaar plaats op zaterdag 19 augustus bij het mooie Manii Beach op het magische Zuidstrand. Tussen 14.00 en 23.00 uur kun je hier dansen op de lekkerste muziek. Met je voeten in het zand, heerlijk eten, entertainment en hopelijk een mooie zonsondergang. Kaartjes zijn vooraf online verkrijgbaar vanaf 25 Euro. Met de Liefs uit Zandvoort-kortingscode liefs23 krijg je 10% korting.  

TICKETS (10% korting: liefs23) 

DANSEN VAN 14.00-23.00 UUR

IMG 0480 888fa2b6 1920w

Vorig jaar was het, na jaren afwezigheid, een fantastisch feest. Dat belooft weer wat voor dit jaar! Tijdens Strandverblijf kun je ook dit jaar weer genieten van de beste (house) muziek, in drie area's, verzorgd door getalenteerde DJ's van Zandvoort tot Ibiza. De verschillende locaties in en rondom Manii Beach bieden de perfecte setting om helemaal op te gaan in de muziek en te dansen tot in de late uurtjes. Dit alles op een prachtige locatie, met heerlijk eten en entertainment in o.a. de 'funzone'. En heel veel vaste bezoekers (25+) die elke keer weer terugkomen, want inmiddels is al meer dan 50% van de tickets verkocht!

IMG 3342 1920w

NIEUW DIT JAAR

Deze drie toevoegingen kom je dit jaar tegen op Strandverblijf:

 

1. Silent Disco: op 3 kanalen voor ieder wat wils

Terug van weggeweest is de populaire silent disco. Met een breed scala aan muziekgenres om uit te kiezen, kun je je eigen dansavontuur creëren. Of je nu van techno, hip-hop of pop houdt, de silent disco biedt voor elk wat wils.

 

2. Ome Cor: en zijn caravan vol entertainmentDe vaste Strandverblijf bezoekers kennen Ome Cor en zijn Neef Leo natuurlijk al. Vorig jaar was hij even op vakantie maar dit jaar staat hij er weer met zijn opvallende caravan vol entertainment.

3. Micky Hurts: tandje steviger voor als de zon onder is

De top DJ die voor een muzikale sensatie zorgt op het hoofdpodium van Strandverblijf. Met haar ongeëvenaarde energieke optredens weet Micky Hurts het publiek altijd aan het dansen te krijgen. Haar mix van house en verrassende 90's remixen zorgt voor een wat stevigere sound als de zon onder is. Hoe dat klinkt hoor en zie je op haar Instagram pagina.

MANII BEACH: MAGISCHE PLEK

IMG 3320 1920w

Strandverblijf vindt dit jaar weer plaats bij Manii Beach op het magische Zuidstrand van Zandvoort. Een superplek voor een mooi strandfeest. Je kunt hier alleen lopend over het strand komen (8 minuten lopen vanaf Tijn Akersloot). Je bent er omringd door natuur – zee aan de ene kant en de duinen aan de andere kant. Echt een bijzondere plek om ultiem te chillen en in de open lucht te feesten.

OVER DAGVERBLIJF

Dagverblijf organiseert al meer dan 10 jaar succesvolle overdag feesten. Corona heeft een enorm impact gehad, maar gelukkig blijft Dagverblijf doen wat het altijd deed, met focus op overdag feesten, waar de bezoeker centraal staat, ruimte is voor interactie en kwaliteit boven kwantiteit gaat. 

IMG 1405 a4b0600f 1920w

STRANDVERBLIJF

  • Zaterdag 19 augustus 2023 van 14.00-23.00 uur
  • Bij Manii Beach op het Zuidstrand van Zandvoort (8 minuten lopen vanaf Tijn Akersloot)
  • Kaarten vanaf € 25,-.
  • Korting: met de kortingscode liefs23 krijg je 10% korting.
  • Koop hier je kaarten.

MEER INFO:

 

TICKETS (10% korting: liefs23) 

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

Juni 2023   Deze blog is gemaakt in samenwerking met Dagverblijf.   

magnifier