Surfles & Surfcamps voor Kids

Zo wordt je kind een echte surfdude

17/03/2024

Wat is er leuker dan dat je kinderen al op jonge leeftijd leren surfen? In Zandvoort zitten veel surfscholen die lessen en zomerkampen aanbieden voor kinderen. Zo word je kind in een zomer een echte surfdude! 

ZO WORD JE EEN ECHTE SURFDUDESurfschoolZandvoortSurfana 1920wAlle Zandvoortse surfscholen bieden speciale programma’s voor kinderen: losse lessen, Surf Clubs (elke week les) of Summer Surf Camps, vaak vanaf 6-17 jaar. Soms al vanaf 4 jaar, mits in het bezit van een zwemdiploma! Tijdens de lessen leren je kids niet alleen surfen, vaak doen ze ook allerlei andere activiteiten als longboarden, Expeditie Robinson-achtige beach games, slacklinen (balanceren op een koord) en yoga. Ook leren ze over surfskills, lifeguarding, de Noordzee en surfvoorspellingen. Zo wordt je kind een echte surfdude!

SUMMERCAMPSGolfsurfenZandvoortsurfscholen 1920wBij The Spot kun je ook een Private Surfcamp & Beachcamp organiseren, voor je vriendengroep of neven en nichtjes. Ook organiseren ze daar een SUP Camp voor 16+. Bij First Wave beschikken ze op een mega SUP waar je met z’n allen op kan. En bij North Sea Watersports kunnen kinderen van 11-14 ook leren kiten. Bekijk de websites hieronder voor meer informatie. 

SURFSCHOLEN BIJ STRANDTENTEN

De meeste surfscholen zitten bij strandtenten. Je kind ligt dus lekker in het water, terwijl jij een lekker drankje drinkt en van het zonnetje geniet bij een strandtent. Of je gaat natuurlijk zelf ook even het water op! LEES HIER MEER OVER SURF & SUP IN ZANDVOORT.

SURFANA – BIJ RAPA NUI

Boulevard Barnaart 27Zandvoort aan Zee

WATERSPORTCENTRUM THE SPOT – BIJ THE SPOT

Strandafgang Barnaart 23AZandvoort aan Zee

FIRST WAVE SURFSCHOOL – BIJ NOOSA BEACH

Boulevard de Favauge 13Zandvoort aan Zee

SURFERS PARADISE - BIJ TIJN AKERSLOOT

Boulevard Paulus Loot 1BZandvoort aan Zee

PEP SPORTS

Boulevard Barnaart 22Zandvoort aan Zee

MIFUNE - BIJ CAMPING DE LAKENS OP HET STRAND VAN BLOEMENDAAL

Parnassiaweg 7 Bloemendaal

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier