TEAM LIEFS UIT ZANDVOORT

Liefs uit Zandvoort doe ik inmiddels niet meer alleen. De afgelopen jaren heb ik veel leuke locals ontmoet die ook iets voor Zandvoort willen betekenen en willen laten zien dat Zandvoort echt leuk is! Liefs uit Zandvoort is een community geworden. Samen zetten we Zandvoort anders op de kaart via ons online mediaplatform.

WAT KUNNEN WE DOEN

Ieder heeft een eigen focus en eigen kwaliteiten waardoor we veel verschillende dingen van Zandvoort kunnen laten zien op Liefs uit Zandvoort. Daarnaast kunnen we voor lokale projecten verschillende mensen vanuit hun talent en passie inzetten. Van content creatie, social media, grafisch ontwerp (o.a. menukaarten, posters en brochures), website ontwerp, schrijven van teksten, fotografie & videoproducties en binnenkijkers tot grotere marketingklussen en duurzame projecten, het inzetten van influencers en het organiseren van influencer tours (ook voor Duitse markt).

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met Kristel via [email protected].

KRISTEL

Founder van Liefs uit Zandvoort. Marketeer, Content Creator, verbinder. Focus op strategische & duurzame projecten.

JOAN

Illustrator, ontwerper, creatief denker, artist, surfer en Zandvoort Local. Werkt het liefst voor surfmerken en lokale ondernemers.

FREDERIQUE

Woont in Zandvoort ("voelt als elke dag vakantie") en is freelance retail specialist. Houdt van 'winen & dinen' en zit bovenop de laatste trends.

LIESBETH

Woont in Amstelveen, maar is bijna altijd in Zandvoort o.a. om te kiten. Is webdesigner (huisstijl & logo design) en content creator.

NIENKE

Woont in Bentveld, werkt als freelance marketeer, heeft veel in de horeca gewerkt, houdt van koken, nieuwe restaurants
en coole plekken.

RESI

Komt uit Duitsland maar verblijft bijna alle zomerse weekenden en vakanties op Camping De Lakens. TV-host, interior lover en set designer. 

ANDRIES

Woont al zijn hele leven in Zandvoort. Is personal trainer en maakt videos. Blogt over health & lifestyle, leuke feestjes
en het circuit.

SANNE

Woont in Haarlem, bekend van haar Instagram-account @enstijl (meer dan 85.000 volgers). Interieur & binnenkijkers. 

MEREL

Is journalist, schrijft o.a. voor Libelle, JAN en Kek Mama. Woont 's zomers in een strandhuisje. Werkt zoveel mogelijk met uitzicht op zee

CHANTAL

Woont sinds haar 12e in Zandvoort en is getrouwd met een 7e generatie Zandvoorter. Weet veel over de natuur
en de geschiedenis van het dorp. 

ROBIN & ROMEE

Wonen in Zandvoort en af en toe nog in Amsterdam. Hebben samen een videoproductie bedrijf en runnen een tiny guesthouse in Zandvoort.

MARIJTJE

Woont met man en kind in Zandvoort, na een aantal jaren Berlijn. Is actrice, presentatice en ondernemer. Interesse in cultuur en organic adresjes.

PETRA

Woont sinds kort in Zandvoort, is woordvoerder van de burgemeester van Haarlemmermeer en heeft een guesthouse.

Eva

Woont na jaren A'dam met haar vriend en zoontje in Zandvoort voor het 'beachlife'. Werkt als marketeer
en heeft een guesthouse

Joyce

Woont in Zandvoort, is professioneel fotograaf. Sterk in het maken van unieke portretten, documentaire fotoseries en event reportages. 

JOIN US!

Wil je ook bloggen voor Liefs uit Zandvoort en deel uit maken van de community? Stuur dan een mail naar [email protected].

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier