The pine tree house

Voor een weekend of een weekje Zandvoort

03/03/2024

THE PINE TREE HOUSE Het leuke van Zandvoort is dat je op heel veel plekken kunt overnachten bij locals. Veel mensen verhuren een tuinhuisje of garage - die ze hebben omgebouwd tot een guesthouse. Deze plekken worden steeds mooier! Stijlvolle mini-hotelletjes waar je niet meer weg wilt! Een voorbeeld hiervan is The Pine Tree House, een heerlijk nieuw guesthouse (zomer 2020) in het Groene Hart van Zandvoort.

BOUTIQUE GUESTHOUSE ThePineTreeHouseZandvoortnw3 1920w Wat een pareltje van een guesthouse is The Pine Tree House! Een fijne ruimte met een aparte woonkamer en slaapkamer en een mooie patio. En alles met veel smaak en luxe ingericht. Zo zou je wel willen wonen! Alles is helemaal nieuw. Een moderne nieuwe badkamer, kitchenette en een flatscreen aan de muur. Een heerlijke plek voor een weekend of een weekje Zandvoort.

ONDER DE PIJNBOMEN ThePineTreeHouseZandvoortnw2 1920w

De eigenaren Jeanette en John wonen sinds 2017 in Zandvoort in hun mooie huis in het Groene Hart van Zandvoort. Een rustige en groene wijk vlakbij het centrum, maar ook dichtbij het strand en de duinen. Rond deze guesthouse staan mooie pijnbomen (vandaar de naam natuurlijk), waardoor je echt een vakantiegevoel krijgt. In de mooie patio die bij de guesthouse hoor kun je hier heerlijk van genieten.

DICHTBIJ DE LEUKSTE ADRESJES ThePineTreeHouseZandvoortnw7 1920w

Vanuit The Pine Tree House loop je zo naar alle leuke adresjes in Zandvoort. Je zit in 5 minuten bij de leuke koffietentjes en winkels in het dorp, je loopt in 10 minuten naar de leukste strandtenten. Vanuit hier kun je ook mooie wandelingen maken door de duinen. De ingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen is ook slechts 10 minuten lopen.

ThePineTreeHouseZandvoortnw6 1920w ThePineTreehousenw5 1920w MEER INFORMATIE & BOEKEN ThePineTreeHouseZandvoortnw4 1920w

THE PINE TREE HOUSE

Emmaweg 16 - Zandvoort

www.thepinetreehouse.nl

Boeken via Booking.com

Instagram: @the_pine_tree_house_zandvoort

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier