Winterstrandtenten in Zandvoort & Bloemendaal

Elke dag open, weer of geen weer

03/03/2024

WINTERSTRANDTENTEN IN ZANDVOORT & BLOEMENDAAL

In de wintermaanden (nov-feb) blijven de jaarrondpaviljoens gewoon open. Je vindt er vijf in Zandvoort en drie in Bloemendaal. Deze paviljoens zijn - in principe - elke dag open, weer of geen weer, maar check altijd even hun socials voordat je gaat. Hieronder vind je de leukste winterstrandtenten en nog een paar andere leuke plekken voor na je strandwandeling.

NIUS BEACHHOUSE NIUSBeachhouse1 1920w

De leukste strandtent van Zandvoort in de wintermaanden is NIUS Beachhouse op het Zuidstrand. Het is er gezellig ingericht met fijne hoekjes, zitjes rond de haard, kleden aan de muur, mooi gedekte tafels en veel planten. Op mooie winterse dagen gaat de buitenbar open en kun je hier allerlei lekkere dingen halen. Van broodjes, soepjes en wijntjes tot taartjes, warme choco en gluhwein. Je kunt er goed eten en ze hebben hun eigen wijn. LEES HIER MEER OVER NIUS BEACHHOUSE.

NIUS BEACHHOUSE

Boulevard Paulus Loot, strandafgang 5 - Zandvoort

www.niusbeachhouse.nl

@niusbeachhouse

TIJN AKERSLOOT TijnAkerslootStrandtentZandvoort 1920w

Tijn Akersloot is al sinds 1965 een begrip in Zandvoort. Tijdens de wintermaanden is op mooie dagen ook de buitenbar open.

TIJN AKERSLOOT

Boulevard Paulus Loot 1 - Zandvoort

www.tijnakersloot.nl

@tijnakersloot

DE HAVEN VAN ZANDVOORT DeHavenvanZandvoort 1920w

De Haven van Zandvoort heeft een nieuwe eigenaar en dat zie je terug in het interieur en de menukaart. Binnen eet je heerlijk aan mooi gedekte tafels of zoek je een fijn plekje bij de haard. Je kunt er terecht voor een koffietje (met een lekker taartje), maar ook voor lunch, een mooie borrelplank of een goed diner. Denk aan zeebaars of kreeft, een burger, vega-gerechten of een entrecote. De Haven ligt heel centraal, dichtbij het centrum van Zandvoort. LEES HIER MEER OVER DE HAVEN VAN ZANDVOORT.

DE HAVEN VAN ZANDVOORT

Strandafgang Paulus Loot 9 - Zandvoort

www.dehavenvanzandvoort.nl

@dehavenvanzandvoort

JUTTERSGELUK Juttersgeluk 2023 1920w

De Jut- en Recycle Unit van Juttersgeluk die de afgelopen zomer naast Laguna Beach Paviljoen stond was een groot succes. Veel strandbezoekers maar ook bedrijven met teamuitjes wisten de unit te vinden om vanuit hier mee te doen aan een Beach Cleanup of meer te weten te komen over Plastic Soup. Tijdens de wintermaanden blijft de unit staan naast strandpaviljoen De Haven van Zandvoort. Te bezoeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.30 en 14.30 uur en bij mooi weer in het weekend van 13.00-16.00 uur. Ook organiseert Juttersgeluk elke laatste zondag van de maand een Jut mee & Waai uit cleanup.

JUT & RECYCLE UNIT - JUTTERSGELUK

Naast De Haven van Zandvoort - Strandafgang Paulus Loot 9

www.juttersgeluk.nl

@juttersgeluk

STRANDKAR KARRIE Karrie 1f0f2676 df44d194 1920w

In de wintermaanden op mooie zonnige dagen zie je de gezellige strandkar van Abi (Absea Foodtruck) rijden op het Zuidstrand (tussen NIUS Beachhouse en Tijn Akersloot). Je kunt hier terecht voor goeie koffie, warme choco, gluhwein, lekkere soepjes en broodjes. De kar is tijdens deze maanden dan helemaal in een winters sfeertje. De gezelligste foodtruck op het Zandvoortse strand!

STRANDKAR KARRIE VAN ABSEA FOODTRUCK

Op mooie dagen op het Zuidstrand

@absea_foodtruck

STRANDPAVILJOEN THALASSA Vismarkt Thalassa Strandtenten Zandvoort 1920w 1920w Als je vanuit het station direct naar het strand loopt, loop je eigenlijk gelijk tegen strandpaviljoen Thalassa aan. Dit klassieke strandpaviljoen is gespecialiseerd in Seafood. Maar je kunt hier ook heerlijk buiten in het winterzonnetje van een warme choco genieten. Naast het paviljoen staat een speeltuin die het hele jaar door open is, dus een prima plek om ook met kids heen te gaan.  

STRANDPAVILJOEN THALASSA

Boulevard Barnaart 18 - Zandvoort thalassabeach.nl @strandpaviljoenthalassa

LUCIANO ZANDVOORT Luciano Zandvoort winter 1920w

Geen strandtent, maar wel een heel leuk plekje in het centrum van Zandvoort om na je strandwandeling naar toe te gaan. Luciano Zandvoort is deze winter open van 15 december t/m 24 december. Je kunt hier zelfs in de winter nog gewoon ijs krijgen (wel iets minder smaken, maar nog steeds 16!). En ze hebben ook 7 verschillende soorten Hot Chocolates, heerlijke koffie (o.a. Red Velvet Latte of Pumpkin Spice Latte - superlekker), crepes, wafels en macarons.

LUCIANO ZANDVOORT

Schoolstraat 1 (hoek Haltestraat)

www.ijssalonluciano.nl

@lucianozandvoort

REPUBLIEK MainRepubliek 1920w Republiek Bloemendaal is een van de mooiste strandtenten in Nederland en het hele jaar open. Je kunt hier heerlijk eten, maar ook 'gewoon' een goede houtovenpizza krijgen. In de wintermaanden gaan de vuurkorven aan, gaat de buitenbar open en kun je er heerlijke soepjes, gluhwein en warme choco halen. LEES HIER MEER OVER REPUBLIEK BLOEMENDAAL.  

REPUBLIEK BLOEMENDAAL Zeeweg 94 - Bloemendaal aan Zee

www.republiekbloemendaal.nl

@republiekbloemendaal

RENATO'S BEACHCLUB Renato sBloemendaalaanZee6 1920w

Onder PoortBeach Boutique Apartments, op de boulevard in Bloemendaal aan Zee, zit het Italiaanse restaurant Renato's. Een stijlvol ingericht restaurant waar je heerlijke pizza’s en Italiaanse gerechten kunt eten, maar ook terecht kunt voor ontbijt, lunch, pizza-to-go voor op het strand of gewoon een koffietje op het terras met uitzicht op zee. Deze winter organiseren ze wijnweekenden, zondagen met live muziek en in december 3x een Kerstmarkt op 9 & 10, 16 & 17 en 23 & 24 december. LEES HIER MEER OVER RENATO'S.

RENATO’S | ITALIAN CUISINE

Zeeweg 98C - Bloemendaal aan Zee

www.renatos.nl

Instagram: @renatos.nl

Facebook: Renato's

RESTAURANT GESTRAND EvyRosa kennemerduin herfst 03538 1920w

Restaurant Gestrand op Camping De Lakens is in de wintermaanden elk weekend open van 10.00-17.00 uur met 'De Warme Winterweekenden'. Net achter de duinen zit je heerlijk in het zonnetje op het mooie terras en heb je zicht op de leuke speeltuin. Je kunt hier gezellig lunchen of borrelen met familie & vrienden. Vanaf hier loop je ook zo even naar zee, mooie wandeling over het duin. Parkeren is hier in de winter trouwens gratis. LEES HIER MEER OVER GESTRAND.

RESTAURANT GESTRAND

Zeeweg 60 - Overveen (Camping De Lakens)

www.restaurantgestrand.nl

@gestrandbloemendaal

HOTEL BLENDIN BLOEMENDAAL Blendin 1 1920w

Nog zo'n fijne plek in Bloemendaal aan Zee, hotel Blendin, dat op 13 november 2023 haar deuren opent. Schitterende plek om te overnachten, maar ook leuk om in de hotellobby of op het mooie terras - beiden met fantastisch zeezicht - een koffietje of een wijntje te drinken. De lobby is namelijk ook open voor niet-gasten. Er een nachtje logeren is natuurlijk helemaal heerlijk. LEES HIER MEER OVER BLENDIN.

BLENDIN BLOEMENDAAL

Boulevard Bloemendaal aan Zee

www.blendin.com

@blendin_com

SAN BLAS SanBlasZandvoortBloemendaalStrandtententwinter 1920w Voor een zomers en tropisch gevoel in de winter ga je naar strandpaviljoen San Blas op het strand van Bloemendaal aan Zee. Hier waan je je het hele jaar door in Zuid-Amerika. De kleuren, de sfeer, de mooie vloer, plafond en deuren en het lekkere eten. Ideaal als je even een Summer Boost nodig hebt. Binnen liggen stapels spelletjes die je samen met je vrienden of kinderen kunt spelen, bijvoorbeeld bij de gezellige haard.   SAN BLAS Zeeweg 86 – Overveen www.sanblas.nl @sanblasbloemendaal PARNASSIA AAN ZEE ParnassiaaanZeeWinterStrandtentZandvoortBloemendaal 1920w Parnassia aan Zee is een fijne plek na een strandwandeling of een wandeling door de Kennemerduinen. Buiten vind je een klein speeltuintje – een echte Yellow Submarine. De kiosk is ook open op mooie winterdagen. Honden zijn hier het hele jaar welkom. LEES HIER MEER OVER PARNASSIA AAN ZEE.   PARNASSIA AAN ZEE Parnassiaweg 1 – Overveen parnassiaaanzee.nl @parnassia_aan_zee LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier