Zandvoortse ondernemers: At Aloha

‘For a salty day at the beach’

03/03/2024

Zandvoortse Kelly de Vries maakte vijf jaar geleden een rondreis door Indonesië. Ze surfte toen al veel en wilde iets anders met haar leven. Omdat ze zelf geen leuke surfkleding en -sieraden kon vinden - die stoer maar toch vrouwelijk waren - besloot ze om dit zelf te gaan maken. Zo begon ze met At Aloha, kleding en sieraden die perfect zijn ‘for a salty day at the beach’.

HANDGEMAAKT & ORGANIC

ZandvoortseOndernemersAtAloha1a 960w

Kelly startte met ringetjes met surfteksten (zoals 'ocean' en 'rebel') en het bekende golfringetje. Als snel volgden armbandjes, enkelbandjes, oorbelletjes en ook steeds meer 'surf inspired’ kleding, voor chicks en dudes. Inmiddels kan ze hier van leven. De sieraden laat Kelly op Bali maken door kleine familiebedrijfjes, die zij heel bewust selecteert.

ZandvoortseOndernemersAtAloha 960w

De families werken vanuit huis en maken alles met de hand. De kledinglijn is helemaal organic. Haar shirts en sieraden kun je nu vinden in winkels in Kaapstad, op Bonaire en Bali, in Duitsland en natuurlijk in Zandvoort.

 

LIVING THE SURFLIFE

ZandvoortseondernemersAtAloha4 960w Kelly is opgegroeid met het strand. Als kind bracht zij haar zomers altijd door in een strandhuisje in Zandvoort en sinds een paar jaar woont zij ook in Zandvoort. Aan zee. Heel handig, als je zo van surfen houdt. Goeie golven, goeie wind? Meteen het water op! ZandvoortseOndernemersAtAloha1 960w

Maar meestal is zij ergens aan de andere kant van de wereld te vinden. Bali, Bonaire, Brazilië, Kaapstad. Surfen combineren met werk. Laptop mee, winkels en werkplaatsen bezoeken, fotoshoots op tropische locaties. Living the (surf)life. Ondertussen doet haar moeder in Nederland de bestellingen. Goed geregeld, Kelly!

ORTINGSACTIE & GIVE-AWAY ZandvoortseOndernemersAtAloha5 960w

Vind je At Aloha ook zo leuk? Volgers van Liefs uit Zandvoort krijgen tot 20 april 2020 20% korting op de hele collectie, ook de nieuwe, die deze maand online komt. En woon je in Zandvoort, dan hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen! Kelly komt het dan persoonlijk bij je langs brengen. Gebruik de volgende kortingscodes: liefs-uit-zandvoort (voor 20% korting) of local-zandvoort (voor Zandvoort Locals - let op: je betaalt eerst wel de verzendkosten, maar deze wordt daarna door Kelly weer teruggestort).

WIE GUN JIJ DEZE BEACHY ENKELBANDJES?

Daarnaast mogen we van Kelly vijf leuke beachy enkelbandjes weggeven.

Check onze Instagram & Facebook voor meer info.

AT ALOHA - ZANDVOORT Online shop: www.ataloha.com In Zandvoort te koop bij: Nalu Surf & Skate Shop Instagram: @at.aloha  

magnifier