Eigenwijs makelaars

Strak, zorgvuldig en netjes

16/03/2024

Nick ten Broeke van Eigenwijs Makelaars is al ruim 18 jaar als makelaar actief in Zandvoort en omgeving. Een makelaar die zijn naam eer aan doet en op een eigenwijze manier onderneemt. We mochten even komen kijken in zijn mooie nieuwe kantoor in Zandvoort-Noord. 

MOOI NIEUW KANTOOR

Eigenwijsinterieur10 1920w

Het nieuwe kantoor van Eigenwijs Makelaar vind je op een industrieterrein in Zandvoort-Noord. Het is stijlvol ingericht door Nick ten Broeke en zijn vrouw Marije (bekend van haar guesthouse Suite Suite). “Maar eigenlijk komen onze klanten hier niet, die zien we altijd op locatie, bij de huizen zelf, zowel bij verkoop als aankoop bij bezichtigingen. Alles gaat online tegenwoordig. Alleen als de koopovereenkomst getekend wordt nodig ik de klanten hier uit”, geeft Nick ten Broeke aan.

STRAK, ZORGVULDIG EN NETJES

Eigenwijsinterieur5 1920w

Waarom dan dit mooie kantoor? “Ik hou van industrieterreinen. Het is er altijd rustig en er is meer ruimte, goed bereikbaar en meer parkeermogelijkheden. Dus toen ik deze mogelijkheid kreeg was de keuze om van de Grote Krocht te verhuizen naar deze plek snel gemaakt. We konden het interieur helemaal zelf bepalen, zodat we er echt iets moois van konden maken. Hoe je bedrijf er uitziet zegt ook iets over hoe je werkt: strak, zorgvuldig en netjes.”

Eigenwijsinterieur4 1920w

Nick ten Broeke begon zo’n 18 jaar geleden vanuit huis. Hij werkte destijds in het bedrijfsleven, maar door de handicap van zijn zoon wilde hij dichtbij huis werken. “Mensen zeiden altijd tegen mij dat makelaar wel iets voor mij was, dus ik ben gewoon begonnen.” De garage thuis werd als snel te klein, dus ging hij naar een pand op de Grote Krocht in het centrum van Zandvoort (de garage is nu guesthouse Suite Suite geworden). “We zitten nu niet meer op een zichtlocatie in het dorp, maar dat is niet erg, omdat alles toch online gaat. En dit gebied is echt in ontwikkeling. Het is leuk om daar deel van uit te maken.” 

ANDERS DAN ANDEREN

Eigenwijs Makelaars – de naam zegt het al – doet alles net een beetje anders. Eigenwijs Makelaars is geen lid van de NVM. “Daar geloof ik niet in”, zegt Nick ten Broeke, “het is een schijnveiligheid. Wij zijn helemaal onafhankelijk.” Eigenwijs heeft veel ondernemers als klant, zowel voor woonhuizen als voor bedrijfsruimtes. “We begrijpen elkaar, hebben dezelfde mentaliteit en houden van aanpakken.”

ZANDVOORT ZIEN VERANDEREN

Eigenwijsinterieur1 1920w

Nick ten Broeke heeft Zandvoort de afgelopen jaren echt zien veranderen. Moest hij jaren geleden nog veel uitleggen over Zandvoort, tegenwoordig is dat gelukkig steeds minder (met dank aan Liefs uit Zandvoort, volgens Nick). “Je ziet het eigenlijk aan de strandtenten, zij lopen altijd vooruit op de rest. Het niveau van de strandpaviljoens is de afgelopen jaren zoveel beter geworden. Ubuntu is daar destijds de aanjager voor geweest. Ook de komst van de F1 heeft veel gedaan voor Zandvoort. Heel leuk om te zien dat Zandvoort zo in ontwikkeling is.” Op de foto van Zandvoort die Nick in zijn kantoor heeft hangen zie je heel mooi hoe Zandvoort aan alle kanten omringd is door natuur.

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

JUNI 2023

Deze blog is gemaakt in samenwerking met Eigenwijs Makelaars

 

EIGENWIJS MAKELAARS

Nick ten Broeke

Hertzstraat 1 - Zandvoort

www.eigenwijsmakelaars.nl

[email protected]

 

Bekijk hier het aanbod van huizen in Zandvoort

magnifier