Hotel in Zandvoort

Hieronder mijn favorieten

03/03/2024

DE MOOISTE HOTELS IN ZANDVOORT Heerlijk overnachten in een fijn hotel aan zee of vlakbij zee. Gelukkig zijn er in Zandvoort een paar mooie en recent gebouwde of gerenoveerde hotels. Hieronder mijn favorieten.

BOUTIQUE HOTEL MARGRETHA Suite5 1 1920w

Dit compleet gerenoveerde boutique Hotel Margretha is echt een mooi nieuw pareltje in Zandvoort (open februari 2022). Het oude pand op de Zeestraat (vlakbij het station) is compleet gemoderniseerd en verduurzaamd. Vroeger was het een cafe (Cafe Oomstee) met appartementen erboven. Nu vind je er 6 schitterende ruime luxe hotelkamers, die allemaal anders zijn ingericht. Allemaal met een zithoekje, keukentje, terras en mooie gemeenschappelijke ruimte.

Veranda 1 1920w

Het hotel zit vol met moderne snufjes, maar heel veel authentieke details zijn bewaard gebleven of nagemaakt. De veranda is bijvoorbeeld helemaal nagemaakt zoals het vroeger was. Het is echt een hele mooie plek geworden, waar Zandvoort en de gasten die er gaan overnachten heel blijf mee mogen zijn.

HOTEL MARGRETHA

Zeestraat 62 - Zandvoort

www.hotelmargretha.nl

Instagram: @hotelmargretha

Fotocredits: Fotostudio Zandvoort

BOULEVARD 5 HotelBoulevard5 1920w Direct aan de boulevard van Zandvoort, bij het mooie Zuidstrand, ligt Boulevard 5. Een kleinschalig boutique hotel met negen appartementen die allemaal uitzicht op zee hebben. Je hoeft je appartement maar uit te lopen of je zit op het strand. Vanaf je balkon kun je heerlijk genieten van de zee en de mooie zonsondergangen. Je zit dicht bij de leukste strandtenten en vanuit hier maak je de mooiste fietstochten door de duinen. Boulevard 5 heeft de fietsen al voor je klaar staan. Een heerlijke plek voor een strandvakantie of een weekendje weg.  

HOTEL BOULEVARD 5

Boulevard Paulus Loot 5 - Zandvoort

HOTEL PARADIS Hotel Paradis tekening 1 hotel zandvoort c6b42c0b 1920w

Een heel nieuw hotel op de Paradijsweg in Zandvoort: Hotel Paradis. Gebouwd onder architectuur en met stijl ingericht. Heerlijke frisse en stijlvol ingerichte kamers met mooie natuurlijke materialen en planten. Het hotel ligt in een authentieke en gezellige buurt van Zandvoort, tussen oude vissershuisjes. De meeste kamers beschikken over een keukentje en gelegenheid om buiten te zitten. Een heerlijke plek om te verblijven. LEES MEER OVER HOTEL PARADIS (check hier ook de kortingscode).

  HOTEL PARADIS

Paradijsweg 4 - Zandvoort

hotelparadiszandvoort.nl

@hotelparadiszandvoort

BELL HOTEL Bell2BHotel 1920w

Eind 2020 opende dit mooie stijlvolle hotel op de Hogeweg in Zandvoort, recht tegenover de watertoren en op nog geen 100 meter van zee. De verbouwing heeft lang geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Bell Hotel is een mooi boutique hotel met 20 kamers. De meeste kamers bevinden zich aan de voorzijde en kijken uit op de watertoren. Een paar grotere kamers bevinden zich aan de achterzijde en hebben een terrasje. De kamers zijn mooi en stijlvol ingericht. Aan de voorzijde van het hotel kun je heerlijk genieten van het zonnetje, op een van de mooie bankjes.

BELL HOTEL

Hogeweg 7 - Zandvoort

AMSTERDAM BEACH HOTEL AmsterdamBeachHotel2kopie 1920w Na maanden verbouwen opende het Amsterdam Beach Hotel op 29 mei 2020 opnieuw haar deuren. Het hotel is compleet onherkenbaar mooi geworden. Was het vorige interieur meer in de sloophoutstijl van Piet Hein Eek, nu is het een echt boutique hotel geworden met mooie warme kleuren. AmsterdamBeachHotel5kopie2 1920w Het hotel ligt vlakbij zee. Je steekt het Badhuisplein over en je bent op het strand. De kamers aan de voorzijde hebben zeezicht. Buiten vind je een sfeervol terras waar gasten en niet-gasten cocktails kunnen drinken.  

AMSTERDAM BEACH HOTEL

Badhuisplein 2-4 - Zandvoort

Fotocredits: Fotostudio Zandvoort

BEACHHOUSE HOTEL MainBeachHouse 1920w

Het Beachhouse Hotel is eigenlijk het enige hotel in Zandvoort dat direct op het strand ligt. Vanaf de Seaside kamers heb je een mooi uitzicht over zee en het strand met de leuke strandhuisjes die tussen Zandvoort en Bloemendaal aan Zee staan. Wat is er lekkerder dan vanuit je bed naar de zonsondergang kijken, zomers fijn met de openslaande deuren wagenwijd open! Vanuit het hotel loop je zo naar de strandtenten op het Noordstrand in Zandvoort of die in Bloemendaal aan Zee.

BEACHHOUSE HOTEL

Boulevard Barnaart 59E - Zandvoort

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier