Jadana Coaching: Wandel- en Mindfulnesscoach in Zandvoort

De natuur brengt rust en ruimte

17/03/2024

Door de natuur in te gaan kom je dichter bij je zelf, bij wat je echt wilt. Daarom maakt wandel- en mindfulnesscoach Esther Bijnen van Jadana Coaching tijdens haar coaching extra gebruik van de mooie natuur rond  Zandvoort. Zij neemt (met name) hardwerkende en zorgzame vrouwen die stress-gerelateerde klachten ervaren vaak mee de duinen in. De natuur brengt letterlijk rust en ruimte, waardoor je kunt stilstaan bij wat jou beweegt. 

DE NATUUR ROND ZANDVOORTJadanaCoachingZandvoort2 1920w

Esther heeft zelf ervaren hoe het is om te veel ballen in de lucht te moeten houden, waardoor zij dichtbij een burn-out kwam. Door mindfulness leerde ze haar grenzen beter aan te voelen en weer voor haarzelf te kiezen. Daarna besloot zij om – naast haar coachingswerk bij een luchtvaartmaatschappij – vrouwen te helpen hetzelfde te doen. Esther woont zelf aan de duinen in Zandvoort, en dus was het een logische stap om de natuur rond Zandvoort erbij te betrekken. Daarom gaat zij tijdens haar coaching vaak naar de mooie natuurgebieden rond Zandvoort: de Amsterdamse Waterleidingduinen, strandreservaat Noordvoort of de duinen bij Parnassia. Plekken waar je de rust en de schoonheid van de natuur ervaart.

ZINTUIGEN AANJadanaCoachingZandvoort1 1920w

Esther verzorgt ook coaching binnen of online, maar het buiten en in de natuur zijn geeft een extra dimensie aan de sessie. Je kunt kiezen voor individuele coaching of met een groepje. In beide gevallen wordt er dan ook vaak een stuk in stilte gewandeld. Om extra verbinding te zoeken met jezelf, je zintuigen aan te zetten, te zien, horen, ruiken en voelen. Je bent dan niet alleen met de natuur bezig, maar ook met jezelf. Opeens merk je dan misschien dat je heel moe bent of verdrietig. Emoties waar je in de waan van de dag vaak geen tijd voor hebt.

IN VERBINDING KOMEN MET JE ZELFJadanaCoachingZandvoort3 1920w

Met haar wandel- en mindfulnesscoaching zorgt Esther dat je weer in verbinding komt met jezelf. Dat je weet waar je blij van wordt, waar je energie van krijgt en wat goed voor je is. In plaats van in de overlevingsmodus te zitten. Tijdens de sessies met Esther ga je onderzoeken wat jouw kwaliteiten zijn, je valkuilen en wat jou energie geeft. Door de oefeningen die je (mee)krijgt ga je echt dingen in gang zetten.

TRAJECTEN OP MAATJadanaCoachingZandvoort5 1920w

Esther biedt individuele (wandel)coaching, mindfulnesstrainingen (individueel of in een groepje) en wandelworkshops. Het traject wordt altijd op maat aangeboden, passend bij jouw individuele wensen. Esther is lid van de Vereniging voor Mindfulness (VVM) en geaccrediteerd door de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Daardoor wordt haar coaching vergoed door VGZ-groep en Zilveren Kruis als je aanvullend verzekerd bent. Daarnaast vergoedt een groot aantal werkgevers coachtrajecten om met coaching burn-out te voorkomen. Handig om even te checken bij je verzekeraar of werkgever voordat je hiermee start.

MEER INFORMATIE

Wil je meer informatie of een keer vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact op met Esther via [email protected]. Esther organiseert ook 1x per maand een introductie mindful-wandeling om vrouwen kennis te laten maken met wat mindfulness is. Je kunt Esther een mail sturen om hiervan op de hoogte gehouden te worden.

JADANA COACHING 

Esther Bijnen 

Zandvoort

www.jadana-coaching.nl

Instagram: Jadana Coaching

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier