Judy beauty boutique: Natuurlijke zon verzorging

Een winkeltje dat zo in Parijs had kunnen staan

03/03/2024

Op de Jan van Goyenstraat in Heemstede vind je Judy Beauty Boutique, een winkeltje en salon in Parijse sfeer. Hier vind je mooie en bijzondere schoonheidsproducten en kun je terecht bij Beauty Coach Judy voor Make up, Brows en Hairstyling. Alle producten die Judy verkoopt heeft zij persoonlijk geselecteerd en zijn zoveel mogelijk natuurlijk, ook de zonverzorging. Op 15 mei 2022 heeft zij een Pop-up Store bij Tent 6 in Zandvoort en kun je haar producten testen en kopen. 

  PARIJSE SFEER & BIJZONDERE PRODUCTEN JudyBeautyBoutiqueHeemstede8 1920w

Judy Beauty Boutique zit sinds 4 jaar in een schattig hoekpandje in Heemstede, met een winkeltje dat zo in Parijs had kunnen staan. Het staat vol met bijzondere, natuurlijke en mooie schoonheidsproducten en geuren die je niet zo snel in andere winkels of bij ketens tegenkomt. Judy selecteert deze persoonlijk en met zorg. Juist omdat de winkel klein is vind je hier alleen producten waar zij zelf achter staat en die goed getest zijn. Mooie producten met een verhaal en ook nog eens voor een goede prijs.

MAKE-UP ADVIES JudyBeautyBoutiqueHeemstede2 1920w

In de winkel geeft Judy, die van oorsprong schoonheidsspecialist is en voor de bladen en TV heeft gewerkt, ook make-up les en workshops. Zo verzorgt zij als wenkbrauwspecialist o.a. Henna Brows en geeft zij advies over make-up, bijvoorbeeld aan mensen die al jaren hetzelfde doen qua make-up, om met zo min mogelijk producten toch iets moois te maken.

NATUURLIJKE VERZORGING JudyBeautyBoutiqueHeemstede1 1920w

Omdat er in veel cosmetica nog steeds veel onnatuurlijke ingrediënten zitten die je huid geen goed doen, verkoopt Judy alleen producten ‘zonder rotzooi’, dus natuurlijke producten zonder chemicaliën. Ook op het gebied van zonverzorging. Deze bevatten geen plastic korrels en zijn goed voor jezelf en voor de zee.

SOLEIL TOUJOURS, COOLA & MIMITIKA JudyBeautyBoutiqueHeemstede6 1920w

De zonnecreme van Soleil Toujours is bijvoorbeeld op basis van mineralen, maar laat geen witte waas achter. Of Coola uit de VS, dat heerlijk dun is en je niet op je huid voelt. Een ander merk is Mimitika uit Bordeaux, ook helemaal natuurlijk en met een vrolijke uitstraling.

BRUILOFTEN Schermafbeelding 2022 05 09 om 23.31.43 1920w

Judy is vaak in Zandvoort te vinden omdat zij op veel bruiloften haar & make-up verzorgt, o.a. bij Tent 6. Judy maakt dan niet alleen de bruid mooi (ook veel Duitse bruiden trouwens), maar ook de ceremoniemeester, de bruidsmeisjes, getuigen en de moeders. Aan het begin van de avond doet zij vaak nog even een touch-up voor het avondprogramma. Judy’s stijl kenmerkt zich door natuurlijk en stijlvol.

POP-UP STORE BIJ TENT 6 Judy Beauty Boutique Heemstede 7 1920w

Op 15 mei 2022 heeft Judy een Pop-up Store in Zandvoort bij Tent 6, samen met Zo Lein Sieraden en kleding van Little Store. In Tentje 6 zal zij een 5 minuten Touch-up doen en je - gratis - een mooie fresh & glowy beachlook met de producten van Ilia geven. Ook kun je de hierboven beschreven zonverzorging dan zelf even testen en kopen. De Pop-up is open van 11-15 uur. Lukt het je niet om te komen, ga dan zeker even een keer kijken bij haar leuke winkel in Heemstede, of bestel de producten via haar webshop.

JUDY BEAUTY BOUTIQUE

Jan van Goyenstraat 35 – Heemstede

www.judybeautyboutique.nl (ook webshop)

Instagram @judybeautyboutique

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier