Moana Kitesurfschool

Bedrijfsuitjes, beachyoga, bootcamp en filmavonden

03/03/2024

MOANA KITESURFSCHOOL: KITEN OP HET MAGISCHE ZUIDSTRAND

Op het Zuidstrand van Zandvoort vind je Moana Kitesurfschool. Een ‘cozy’ kitesurfschool op een mooi en rustig stuk strand bij de duinen. Waar je kunt leren kitesurfen, maar ook terecht kunt om een surf- of supboard te huren. En voor bedrijfsuitjes, beachyoga, bootcamp en filmavonden.

  MAGISCH STUKJE STRAND MoanaKitesurfschool4 1920w

Moana Kitesurfschool zit op een magisch stukje strand van Zandvoort, bij de duinen en direct aan een kitesurfzone. Ver weg van alle drukte en verkeer. Op dit stuk strand kun je namelijk alleen lopend over het strand of met de fiets door de duinen komen. Dat betekent dat het er rustig is en je alle ruimte hebt om te oefenen. En dat je kans hebt om een zeehond te spotten in zee of herten in de duinen.

KOM OP DE FIETS MoanaKitesurfschool6 1920w

Toch is Moana Kitesurfschool goed bereikbaar. Kom je met de trein vanuit Amsterdam of Haarlem, dan kun je bij het station een gratis een Moana-fiets pakken en fiets je in 10 minuten naar de surfschool. Fiets parkeren, duin over klimmen en je bent er. Of je parkeert je auto bij P-Zuid (zoveel mogelijk aan het eind) en loopt dan in 10 minuten over het strand naar de surfschool.

KITESURFLESSEN MoanaKitesurfschool1 1920w

Bij Moana Kitesurfschool kun je kitelessen volgen voor beginners en voor gevorderden, maar je kunt ook surf- of supboards huren (voor als er geen wind is). Eigenaren Erik & Michelle geven zelf les maar werken ook met ervaren instructeurs. Met een waterproof walkie talkie houd je contact met je instructeur en krijg je persoonlijke feedback. Er kunnen veel golven zijn, maar er is vaak ook vlak water bij de zandbanken. Dat maakt het een goede plek om het te leren. Ook leer je gelijk met verschillende omstandigheden om te gaan.

KITES & SHOWERS MoanaKitesurfschool3 1920w

Bij de kitesurfschool vind je een container met alle boards, wetsuits en gear. Je gaat kitesurfen met de nieuwste kites van Naish. Na het surfen kun je gebruik maken van de coole douches gemaakt van oude surfboards.

STRANDTENT FOSFOR MoanaKitesurfschool5 1920w

De surfschool zit direct naast strandtent Fosfor, waar je na je les nog even iets kunt eten of drinken en kunt blijven hangen tot de zon onder gaat. Samen met Fosfor worden ook bedrijfsuitjes en events georganiseerd. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kitesurfen of verschillende watersportactiviteiten doen met je collega’s, zoals surfen, raften, (mega)suppen of Expeditie Robinson. En daarna borrelen of BBQ-en bij Fosfor.

BEACHEVENTS & SURFWEAR MoanaKitesurfschool2 1920w

Moana Kitesurfschool organiseert deze zomer ook verschilende andere activiteiten, zoals beachyoga, ijsbadsessies, beachfitness en een beachbios met leuke surffilms op mooie zomeravonden. Ook organiseren zij elke woensdagavond een SUP-tour door Haarlem. Hou hun Instagram in de gaten voor actuele info. Ook komt er weer een hele nieuwe collectie surfwear aan met chille surftruien en -shirts die Erik & Michelle zelf hebben ontworpen.

MoanaKitesurfschoolErik Michelle 1920w

MOANA KITESURFSCHOOL ZANDVOORT

Zuidstrand 7 – Zandvoort

Website & shop: https://moana.surf/

Instagram: @moana.kitesurfschool & @moana.surfwear

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier