Hotels aan zee

Heerlijke plekken in Zandvoort

03/03/2024

SLAPEN AAN ZEE Wat is er mooier dan wakker worden aan zee of in de duinen, op loopafstand van het strand? Hieronder een paar van die heerlijke plekken in Zandvoort.

BOUTIQUE APARTMENTS BOULEVARD 5 HotelBoulevard5 1920w Dit gezellige hotel aan de boulevard bij het Zuidstrand is echt een heerlijke plek om te overnachten. Het ligt pal aan zee en vanuit alle negen kamers heb je zeezicht. De kamers zijn mooi en fris ingericht, hebben bijna allemaal een veranda of balkon en zijn er in verschillende maten, ook bijvoorbeeld voor een gezin. Het café van het hotel voelt als een huiskamer. Hier kun je ontbijten, lunchen, koffie of andere drankjes drinken. Vanaf het zonnige terras ervaar je de gezellige hectiek van de boulevard.   BOULEVARD 5

Boulevard Paulus Loot 5

BEACHHOUSE HOTEL MainBeachHouse 1920w Het Beachhouse Hotel is eigenlijk het enige hotel in Zandvoort dat direct op het strand ligt. Vanaf de Seaside kamers heb je een mooi uitzicht over zee en het strand met de leuke strandhuisjes die tussen Zandvoort en Bloemendaal aan Zee staan. Wat is er lekkerder dan vanuit je bed naar de zonsondergang kijken, zomers fijn met de openslaande deuren wagenwijd open! Vanuit het hotel loop je zo naar de strandtenten op het Noordstrand in Zandvoort of die in Bloemendaal aan Zee.   

BEACHHOUSE HOTEL

Boulevard Barnaart 59E

QURIOS ZANDVOORT Qurios 2BZandvoort 2Bovernachten 1920w Het nieuwste park van Qurios vind je sinds juli 2019 in de duinen van Zandvoort, tussen het Circuit en het strand. Verspreid tussen de duinen staan hier zo’n 100 moderne luxe duinvilla’s met grote ramen en veel hout. In zo'n huis zou je toch wel willen wonen? Vanaf je huis steek je het duin over en loop je zo naar het strand en de strandtenten op het Noordstrand. Het dorp is iets verder weg, maar ook goed te lopen. De beach cottages zijn allemaal heel mooi ingericht waarbij met name gelet is op duurzaamheid. Lees hier meer over Qurios Zandvoort.  

QURIOS ZANDVOORT

Boulevard Barnaart 30

BUDDHA BEACH BUNGALOWS Buddha2BBeach2BZandvoort2BOvernachten2B1 1920w Ook bij strandtent Buddha Beach kun je vanaf zomer 2019 slapen op het strand. De bungalows hebben exotische namen als Mambo, Jibe, Sojo en Kokomo en hebben naast een 2-persoonsbed een woonkamertje (met een bedbank), een open keuken met vaatwasser en een eigen terras. Door de glazen voorgevel heb je ook vanuit binnen een mooi uitzicht op zee. En er zit vloerverwarming in! Dus ook op koudere dagen prima vertoeven hier.  

BUDDHA BEACH BUNGALOWS

Boulevard Barnaart 20A

STRANDBUNGALOWS BIJ STRAND 21 Strand 2B21 2Bhuisjes 2Bop 2Bhet 2Bstrand 2BZandvoort 1920w 1920w

Bij Strandpaviljoen Strand 21 staan sinds het voorjaar van 2020 negen strandbungalows. Heerlijke huisjes op het strand met een eigen terrasje. Mooi en fris ingericht en zelfs met vier slaapplaatsen! Een fijn tweepersoonsbed en een stapelbed. Je kunt hier dus met je gezin overnachten. Zo fijn, de hele dag op het strand zijn! In alle bungalows zit een koelkast, magnetron en een waterkoker. Ontbijten, lunchen en dineren kun je bij de strandtent ernaast doen of een van de andere strandtenten in de buurt.

STRAND 21 STRANDBUNGALOWS

Boulevard Barnaart Strandafgang 21 - Zandvoort

ENJOY SEAVIEW APARTMENTS Enjoy2BSeaview2BApartments2BZandvoort2Bex2B2 1920w

Bij EnJoy Seaview Apartments vind je mooie en volledig ingerichte appartementen met zeezicht die ook nog eens centraal in het dorp liggen. De appartementen zijn te vinden in verschillende appartementencomplexen in Zandvoort in de buurt van het Badhuisplein. Een van de appartementen bevindt zich zelfs op de 12e etage waardoor je enorm ver kunt kijken. Op heldere dagen zie je Huis ter Duin in Noordwijk liggen, maar ook Den Haag en soms zelfs Rotterdam. LEES HIER MEER OVER ENJOY SEAVIEW APARTMENTS.

CAMPING DE DUINRAND Camping2BDuinrust2BOvernachten2BZandvoort 1920w Heb je een camper met eigen voorzieningen? Dan kun je in Zandvoort ook overnachten met uitzicht op zee! Je staat dan eigenlijk op de parkeerplaatsen aan de boulevard, tussen Zandvoort en Bloemendaal aan Zee. Hier heeft Camping De Duinrand het hele jaar door een aantal plekken beschikbaar waar je maximaal 3 nachten mag staan. Superleuk toch?  

CAMPING DE DUINRAND

Boulevard Barnaart 68

CAMPING DE LAKENS Camping2Bde2BLakens2BZandvoort2Bovernachten2B1 1920w Op Camping De Lakens in Bloemendaal aan Zee kun je kamperen anno 2020. Luxe overnachten in compleet ingerichte De Waardtenten, een Seashack (foto), een Beach Lodge – compleet met kookeiland en Nespresso-apparaat - of een Beach Bus. Maar er zijn (gelukkig) ook Backpackshacks en plekken om te kamperen met je eigen tentje of camper. De camping is zo populair dat je er op tijd bij moet zijn om te reserveren. Lukt het je niet om er iets te boeken, dan ben je altijd welkom bij restaurant Gestrand (met leuke speeltuin), zodat je toch nog iets van het 'De Lakens-gevoel' meekrijgt.  

CAMPING DE LAKENS

Zeeweg 60 – Bloemendaal aan Zee

Kijk voor meer leuke plekken om te overnachten in Zandvoort bij de mooiste hotels van

Zandvoort of de mooiste guesthouses in Zandvoort.  

magnifier