The local bistro

Ook een gezellige achtertuin

03/03/2024

Je hoeft echt niet op vakantie om het gevoel te hebben dat je in Frankrijk bent of om lekker Frans te eten. Kom gewoon naar Zandvoort! Bij The Local Bistro hebben ze de lekkerste authentieke Franse bistrogerechten en kun je op mooie zomeravonden in de tuin dineren. Een fijne sfeer en heerlijk eten in dit – net verbouwde – gezellige restaurant.

NET VERBOUWD IN FRANSE STIJL TheLocalBistroRestaurantZandvoort30 960w The Local Bistro heeft de afgelopen maand een facelift ondergaan. Alles is net even wat frisser, hipper en strakker geworden, zonder de Franse sfeer uit het oog te verliezen. Zo hangen aan de muur mooie keramieken cigalen (krekels), die de eigenaren zelf uit de Provence hebben meegenomen. Er staan mooie – persoonlijk geselecteerde – Franse wijnen. De sfeer van het pand en het kleurgebruik doet ook Frans aan. Je waant je hier echt even in Frankrijk.

AUTHENTIEKE BISTROGERECHTEN TheLocalBistroZandvoortRestaurant2 960w

Helemaal als het eten op tafel komt: Franse uiensoep, bisque, escargots, steak tartaar bij de voorgerechten. Entrecôte, tournedos, lamsrack, gamba's of wisselende Vis van de dag bij de hoofdgerechten. En – niet te vergeten – de heerlijke Franse desserts: crème brulee, crepe Suzette, Dame Blanche of Bourgondische kaas. Alles bereid met verse seizoensproducten en geserveerd met een mooie Franse wijn. Ook kinderen zijn welkom. Voor hen staat er een biefstukje of een visje met frietjes op het menu. MEDITERRAANSE TUIN

TheLocalBistroZandvoortRestaurant3 960w

Een leuke verrassing is dat The Local Bistro ook een gezellige achtertuin heeft waar je op mooie zomeravonden heerlijk kunt dineren. Onder de druiventrossen omringd door lavendel en Frans keramiek vergeet je dat je gewoon aan de Hollandse kust zit. Binnen zit je ook erg leuk in het restaurant, bij de bar (bekleed met zo’n 5.000 5-cent munten) of in de serre.

VOOR LOCALS EN NIET-LOCALS TheLocalBistroZandvoortRestaurant5 960w

Op de fijne sfeer, de mooie plek, de persoonlijke aandacht en het lekkere eten komen vooral veel locals af, maar ook steeds meer toeristen en mensen uit de regio, zoals Aerdenhout, Overveen, Haarlem, Heemstede en Amsterdam. Een aangename afwisseling als je een keer niet op het strand wilt eten.

IN HET CENTRUM VAN ZANDVOORT TheLocalBistroRestaurantZandvoort20 960w

The Local Bistro is te vinden in het centrum van Zandvoort, niet ver van het station en de boulevard. Parkeren kan het beste bij het station.   The Local Bistro Zeestraat 38 Open: ma, do, vr, za & zo van 17.30-00 uur T: 023-576 76 93   LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL  

magnifier