Diepe ontspanning bij Puurvoetreflex

Blokkades worden opgeheven

17/03/2024

We maken een uitstapje naar Overveen, naar het mooie Leefstijlcentrum LAMC360 gevestigd op een landgoed in de duinen tussen Zandvoort en Haarlem. Sinds kort heeft voetreflextherapeute Ratna Coenraad uit Zandvoort hier haar praktijk Puurvoetreflex. Hier kun je terecht voor heerlijke ontspannen voetreflexbehandelingen. Blokkades worden opgeheven, afvalstoffen afgevoerd en je komt in een diepe ontspanning. Fijn bij lichamelijke klachten. Maar ook een mooie aanvulling als je gezonder wilt gaan leven, of aan het detoxen bent. En de rit er naar toe is al een deel van de therapie!

ENERGIE LATEN STROMEN

PuurVoetreflexologieLAMB360 960w

Voetreflexologie gaat uit van ‘reflexzones’ op de voeten die corresponderen met andere delen van het lichaam. Een disbalans in het lichaam zorgt voor ophopingen van afvalstoffen rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zones op de voeten. Tijdens de behandeling drukt Ratna heel zacht op verschillende plekken op je voeten om deze afvalstoffen op een zachte manier af te voeren. Geen massage dus, maar hele lichte aanrakingen. Heel bijzonder, want Ratna weet alleen door heel zacht je voeten aan te raken precies wat er speelt! Blokkades worden opgeheven, de energie kan weer vrij stromen! 

LEEFSTIJLCENTRUM LAMC360Voetreflexologie2BZandvoort2B2 960w

Puur Voetreflex is sinds eind 2019 gevestigd in het Leefstijlcentrum LAMC360 op het mooie Landgoed Duinlust in Overveen. Midden in de bossen waan je je in een andere wereld. Je ontspant al als je de oprijlaan op komt rijden. Bij LAMC360 kun je vanuit een totaalpakket werken aan jezelf. Ze maken gepersonaliseerde leefstijlprogramma’s die je helpen met een gezonde leefstijl. Bodyscans, yoga, fitness, mindfulness, therapieën, coaching. En nu dus ook voetreflexologie. Een mooie aanvulling op het pakket!

VOOR JONG & OUD

Ratna2BPuurvoetreflex2BZandvoort 960w

Ratna is begonnen met voetreflex toen zij jaren geleden de voetjes van haar zoontje masseerde. Ze merkte dat dit duidelijk effect had. Pas jaren later is zij hier opleidingen voor gaan volgen en er haar werk van gaan maken. Het leuke is dat zij nu ook nog steeds baby’s behandelt, kindjes met bijvoorbeeld slaapproblemen of krampjes. Maar een voetreflexbehandeling is nuttig voor iedereen, van jong tot oud, van baby’s tot pubers of kinderen met ADHD of autisme. Ook tijdens je zwangerschap is een voetreflexbehandeling heerlijk. Het zorgt voor een intense ontspanning bij moeder en baby.  

KADOOTJE VOOR JEZELF

Puur 2BVoetreflexologie 2BZandvoort 2BOverveen 960wEen voetreflexbehandeling is echt een kadootje voor jezelf. Het is bijzonder om te zien dat er in je voeten zoveel samenkomt. Ratna kan je na afloop van de behandeling meer vertellen over wat ze voelde en waar ze de focus op heeft gelegd. Hiermee laat ze zien dat lichaam en geest één zijn. Ratna voelt dat precies aan. Maar je hoeft geen klachten als burnout, vermoeidheid of migraine te hebben om naar haar toe te gaan voor een behandeling. Het is ook heerlijk als een momentje voor jezelf of als aanvulling op bijvoorbeeld een detox-programma. Afvalstoffen worden afgevoerd, het brengt je in een diepe ontspanning en geeft je innerlijke rust. En dat werkt dan natuurlijk weer preventief!

MEER INFO & WINACTIE

Voetreflexologie2BZandvoort2B1 960w

Zo leuk, we mogen 1 heerlijke voetreflexbehandeling van Ratna weggeven! Zie jij jezelf of iemand anders al heerlijk ontspannen op Landgoed Duinrust? Kijk voor meer informatie op de Instragram-feed of de Facebook-pagina van Liefs uit Zandvoort en plaats een comment. Op vrijdag 17 januari 2020 doen we de loting en maken we via Stories de winnaar bekend. Wil je meer weten over de voetreflexbehandelingen en wat Ratna voor je kan betekenen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. 

PUURVOETREFLEX – RATNA COENRAAD

puurvoetreflex.nl

Of volg haar op Instagram: @puurvoetreflex

Adresgegevens: 

LEEFSTIJLCENTRUM LAMC360

Duinlustweg 16

Overveen

lamc360.eu

LIEFS UIT ZANDVOORT, X KRISTEL

magnifier